bahagia atau sebaliknya...senang atau sukar..., hidup adalah untuk dinikmati...

Friday, August 24, 2012

harapan yang berkecai..

Semalam beria aku habaq esok cuti kan..

Tapi......
Tadi bos 'jemput' aku ke kilang esok..

Pertama, nak final touch up untuk perasmian blok quality isnin depan..
Almaklumlah, chairman dgn all board director nak turun...
Sebelum ni paling tinggi mai pun, cuma CEO co..
So, kena la support sedikit sebanyak kan... Bila lagi nak sibuk2 sambut 30 years celebration, sementara ada kat kilang ni la kan..he he he
Serius nak habaq, walaupun plant kat malaysia ni kecik ja...tapi excom ni rajin sungguh turun malaysia..tiap kali turun, jangan harap la turun sesaja kan...ada ja la projek depa...tu aku rasa tak nak tarik nafas ni...hu hu...

Dengaq2 ada projek mega sempena kedatangan chairman kali ni..
Kalau terlibat, confirm blog ni terabai terus.. ;p
(macam la depa nak libatkan aku..*perasan lebih*)

Kedua, dia ajak 'dating' lagi weh..
Untuk hari ketiga berturut2...selagi tak settle hal corporate audit hari tu..

Berdiskusi dengan bos di petang sabtu yang biasanya memang kami tak kerja..dengan mode raya lagi...
Adakah otak aku dapat bagi response yang baik esok???

La la la la la la....

Published with Blogger-droid v2.0.6

1 comment:

Tukang Karut said...

amboi... dating saja...