bahagia atau sebaliknya...senang atau sukar..., hidup adalah untuk dinikmati...

Thursday, August 23, 2012

lusa cuti ;)

Esok jumaat..yayy
Sebab lusa dah cuti..
First day masuk keja lepas cuti raya,
Jangan harap la nak ada mood raya..
Melainkan kerja, kerja dan kerja dan semuanya adalah URGENT...
Dokumen..tak sempat meja nak kosong..
Inbox pulak, semuanya yang perlukan pemikiran yang mendalam..
Dan yang paling tak best, setengah hari dok dengan bos berbincang CAPA...
Hmmmm...hidup perlu diteruskan.. ;p

Published with Blogger-droid v2.0.6

7 comments:

Fatin Mraz said...

Sehari lagi ya norh...pastuh leh cuti...smbg raye!

:-)

Fatin Mraz said...

Sehari lagi ya norh...pastuh leh cuti...smbg raye!

:-)

MulutPayau said...

Salam aidilfitri dik.....Maaf zahir dan batin...
Tak sabar nak tunggu cuti ya....akak masih bercuti raya lagi.....

norh said...

Fm: sehari yang sangat padat dgn segala hal...he he

Mp: cuti dah tak banyak la kak..sbb tu tak direct cuti seminggu..

kakcik said...

Kakcik bercuti hari ini. Bukan sebab nak berhariraya, tapi sebab Ada sebakul pakaian yang belum digosok lagi! :(

Acik Erna said...

assalam norh..bila sebut cuti acik pun suka..tapi kan..banyaknya kain baju menunggu..

norh said...

Kakcik: pikir pasal baju, tak pernah nak selesai kan..he he

Acik erna: boleh minta anak2 tolong.. ;)