bahagia atau sebaliknya...senang atau sukar..., hidup adalah untuk dinikmati...

Friday, August 31, 2012

m.e.r.d.e.k.a

Merdekakan diri anda dari dijajah dari orang2 yang sah2 ada mempamerkan kepentingan diri....
*pesanan untuk diri sendiri..

Indirectly ada orang minta aku and my best colleague pi keja hari merdeka..

WHATTTTTTT!!!!!!!!!

Agak2 la kan...

HARI MERDEKA tu nak suruh orang keja..

Pesanan untuk pihak tertentu (walaupun depa tak baca, aku nak tulih jugak)

*Sapa suruh tak pandai planning..
*Lain kali jangan nak quote human nature suka buat keja last minute..
*Kalau suruh aku buat keja last minute, aku tak buat langsung...
*Dah dok kat MALAYSIA, belajaq la respect orang MALAYSIA....

SELAMAT HARI MERDEKA...

p/s: bila hati dah panas pasal keja, aku sejukkan hati dengan shopping baju untuk winter...he he he

*puas hati aku bila aku tak pi keja hari ni...

MERDEKA
MERDEKA
MERDEKA

Published with Blogger-droid v2.0.6

9 comments:

whitecappuccino said...

salam merdeka!

MulutPayau said...

selamat mnymbut hari kemerdekaan yg ke-55.

Gentleman Frog said...

salam,

eid mubarak,

*Kalau suruh aku buat keja last minute, aku tak buat langsung...

ayat tak boleh blah kakakaka

the dessert flower

norh said...

Wc: salam merdeka ;)

Mp: sama utk akak jugak..

Gf: salam
eid mubarak
dah keja2 tu ambik masa, kena la buat dlm masa sepatutnya.

Tukang Karut said...

winter?????/ nak gi mana?

norh said...

Tk: nak ikut ka? Jom hujung tahun.. :)

Tukang Karut said...

hujung tahun bini meletup maaaa...

norh said...

Alahai..takpa, tengok tahun depan nak p mana pulak..

Erani Zuhran Mohd Nor said...

Alkisah la orang planning baguss punya... hujung tahun nak pi winter.. bulan 9 dah siap packing,..hahahaha

Tahun depan plan pi umrah... RAWAT jiwa lara dan jauhkan diri sekejap daripada orang2 yang tak MERDEKA...