bahagia atau sebaliknya...senang atau sukar..., hidup adalah untuk dinikmati...

Wednesday, September 19, 2012

warna warni hong kong



bila tabung mickey nak penuh ni?
kaki dah lama tak menapak ..
;)


antara jadi dengan tak,
antara berani dengan takut,
last minute punya keja,
jejak jugak kat sini tapi tak naik pun kapal tu..
next next next time..
entah bila pulak nak sampai...
 

7 comments:

Daddy Ziyyad said...

wow..pernah ke HK ya..

saya tertanya tanya juga..senang tak nak dpt halal food kat sana?

atuk said...

Assalamualaikum Norh

nat itut......

Puan Simply Syeeda said...

best tak bercuti di HK?

Puan Simply Syeeda said...
This comment has been removed by the author.
Tukang Karut said...

asyik berjalan je... jeles...

norh said...

*DZ

pegi awal bulan 5 hari tu.. senang nak dapat halal food tapi mahal sikit la..


*atuk

Waalaikumussalam atuk

jommmm..he he


*Sheeda

kalau dah namanya berjalan2, kat mana pun best..ha ha


*TK

nak buat macam mana..yg tu ja dapat release stress org bujang ni :P

Alin Marlini said...

cantik