bahagia atau sebaliknya...senang atau sukar..., hidup adalah untuk dinikmati...

Monday, October 29, 2012

HOTMAS

kalau pi nak dinner pukul 8,
haruslah bersabar,
kena beratuq untuk tunggu meja kosong dalam 6, 7 meja dulu kot..
kalau nasib baik, ada meja kosong...
tapi jarang lah bernasib baik macam tu..selalunya kalau tengok ramai yang dok menunggu macam ni, kami pusing cari kedai makan lain :P

sebab apa ramai sangat macam tu?
sedap
murah
cepat 
tak kedekut bahan2 :)
dan selalunya satu famili akan makan di sini

menu malaysian dan western
hotmas ni terletak dekat dengan hotel swiss inn, sg petani
on the way ke swiss inn, restoran ni ada kat sebelah kiri anda :)
jangan lupa singgah ke sini dan jangan lupa bersabar..he he








6 comments:

atuk said...

Assalamualaikum Norh

promosi la kedainya...

Daddy Ziyyad said...

kalau panjang sangat Q nya, saya jenis yg malas nak buang masa..ekekekeke..saya cari kedai lain..

faraherda.razalan said...

Oh, yeke? Klu mcm tu, kena tmbh staff, tmbh kusi meja, tmbh bsr kedai. Heheheh...memandai je. Tp bolehlah mcm ni. Mana tau kot jln2 Kedah ke.

=D

Acik Erna said...

assalam norh..acik pun sama..malas nak beratur panjang..makin lapar perut

Tukang Karut said...

owh... aku pernah makan kat sini... ok la... sedap...

norh said...

*Atuk

Waalaikumussalam atuk

saya tak dpt komisennya pun..


*DZ

tu la..dah brapa kali kena mcm tu..pusing cari kedai lain la pulak..


*fara

staff depa cepat dan cergas cuma tak cukup kerusi meja..ha ha


*Acik

betul tu..silap hari bulan ada yg kena marah..he he


*TK

ok la tu mcm tak brapa sedap ja.. :P