bahagia atau sebaliknya...senang atau sukar..., hidup adalah untuk dinikmati...

Monday, October 22, 2012

Mee Taulat

 Mee Goreng

  Mee rebus

Sesapa yang singgah sp, cuba la mee kat Restoran Taulat ni..
tak mengecewakan..

restoran ni kat area dekat dengan stesen bas ekspress sp..

jemputla :)

 Restoran Taulat Mee Thajudeen
214B, Jalan Hospital, Sungai Petani








mode: gumbira hari ini sebab cuti dah approve..yayy!!

7 comments:

eyndayusoff said...

Rindunya mee taulat... :-)

NM02 said...

yeyyy....

tumpang gumbira coti kamu dah lulus.

hehehehe

ISLAM DAN MELAYU said...

singgah sat

faraherda.razalan said...

Sedap? Klu tak sdp, takkan msk blog ni kan? Heee!

Daddy Ziyyad said...

Tengok rupa pun dah tau sedap!

Boleh la saya masukkan dlm list JJCM: Edisi SP..keh keh keh

norh said...

*eynda

kak eynda balik sp tak singgah ka? hehe


*NM02

thank u..hati berbunga2 :))


*fara

sedappp..tu yg share kat sini tu.. :)


*DZ

confirm boleh..jangan lupa tau kalau mai sp.. :)

lovelywa said...

igtkan amenda laa mee taulat tu..rupenye nama restoran ye..