bahagia atau sebaliknya...senang atau sukar..., hidup adalah untuk dinikmati...

Monday, December 31, 2012

2013 : semoga tuah itu milik kita

Tahun baru...
Masa untuk renew azam.. :)
Tak kisah la azam yang sama atau pun azam baru..
Kalau azam yang sama, mungkin ada touch up sikit sana sini, ye dak...
Azam norh...
1. Nak stop keja kul 6..pastu kemas meja dan balik.
2. Nak cuba jadi coach yang disegani...ahakkss, berazam tak salah kan ;p
3. Nak menjadi seorang yang penyabar.
4. Nak melaksanakan kewajipan2 kepadaNya.
5. Nak mematuhi bajet diri sendiri.
6. Membaca buku2 yang belum dibaca kat rak buku kat rumah.
7. Nak mengembara lagi..tak kisah la dekat atau jauh.. ;)
Banyakkan?
Takpa, tak kena bayar untuk buat list...he he


Notakaki: berazam nak kawen, boleh? haha ha ha ha
Published with Blogger-droid v2.0.6

14 comments:

ANIM said...

Norh kena istiqamah, buat 40 hari/kali baru jadi kebiasaan/ habitt. Tang kawen tu, doa kat Allah, dapat jodoh yg baik, yg sama hobi cam norh, suka merayap. Kalau dak, payahle, hehe. Sorang suka jalan, sorang suka dok rumah.

P/s kalau tak dapat buat semua dari 1-7, jgn tinggal semua. Wish norh all the best...

suri solehah said...

Selamat tahun baru.....semoga tercapai semua azam tu...amin

Dinas Aldi said...

Selamat tahun baru, Norh. Semoga tercapai semua yang dah disenaraikan tu, terutama yg bab kawen tu, amin! :)

atuk said...

Assalamualaikum Norh

Insyaallah...dengan izinNya
akan tercapai dengan jayanya

moga 2013 lebih menceriakan lagi

Tukang Karut said...

amboi... siap check list tu...

Orga said...

banyaknya azam norh!semoga terlaksana okay...chaiyo! Selamat Tahun Baru Norh and family :)

jarimanis said...

epi new year :-) semoga azam dan impian tercapai yer aminnnn

zila said...

Kalo kwen jgn lupa jemput :-P
Wish u happy new year n all the best

محمد رازيق said...

selamat tahun baru 2013 :) selamat maju jaya :)

sisR said...

Slmt Thn baru..semoga terus ceria...

the malay male said...

Semoga success

makcikkantin said...

Selamat tahun baru norh....insyallah tercapi separuh pun dah ok...carry fwd lah separuh kg ke 2014 pulak :))

Harith Iskandar said...

komitmen nak kawen?errr mmmm byk tu nk kene pikir kn kn kn ? :)

norh said...

*anim

tu la kak, kena cari hat suka berjalan la..kalau dak nanti, saya selalu tinggalkan dia plak..ha ha

Tq kak


*suri solehah

amin :)


*Dinas

Tq kak .. amin


*atuk

Tq atuk..menceriakan blog saya jugak :)


*TK

tau takpa..hari2 ada checklist kat opis..


*orga

mekasih..untuk orga and family jugak..happy new year..


*jarimanis

hepi new year..wish the best to u too.. amin


*zila

InsyaAllah..doakanlah walaupun buat masa la takde lagi calon..he he
kita sekampung je kan..mesti boleh sampai rumah norh :)



*razik

selamat tahun baru..all the best


*sisR

selamat tahun baru..all the best


*the malay male

timakasih..epi new year


*makcikkantin

selamat tahun baru.
amin
ha ha..takde sapa marah kan kalau tak tercapai thn ni..


*Harith

dah pikir lama tapi tak bertemu lagi jodohnya..nak buat macam mana kan..