bahagia atau sebaliknya...senang atau sukar..., hidup adalah untuk dinikmati...

Friday, December 7, 2012

feeling great




my heart is locked here.. ;)






















p/s: nak start macam mana entah entry ke beijing ni..trip 3 hari pun berzaman nak start dan abihkan, ini kan pulak trip seminggu...
 



6 comments:

azieazah said...

Saya dah lama tingin nak pi Tembok Besar China!

Wak Gelas™ said...

wak pon baru balik dari beijing jugakkk.. IIhikks

zila said...

Norh,

Kuatkan azam habiskan entry buat diriku yg maybe akan sesana..peach yoo

gadisBunga™ said...

niceee!!!

awak buat summary je. satu entry pun cukup. :)

Tukang Karut said...

dah lock dengan sapa? hukhukhuk...

~Beb~ said...

tolong start n3 ni ye sblm die basi n ko lnsg nnti dah x de mood nk ceerita. paling2 ko bgthau spot2 je klu mls nk day 1 day 2 sampai kesudah. lets2.. bangun2! hehehehe aku nk cuci mate di beijing ko plak. amcam?!