bahagia atau sebaliknya...senang atau sukar..., hidup adalah untuk dinikmati...

Wednesday, December 26, 2012

semalam dan hari ini

Semalam..

# cuti tapi dok kat rumah buat presentation utk submit ke bos semalam jugak...terasa sangat tak ikhlas buat kerja waktu public holiday...hati meronta2 nak layan blog...

# pastu reward diri dgn movie hobbit ;)
"to success, you need brilliant, respect and charming"...

Hari ni,

# department meeting dgn Regional QA Head;
"do not let others tell us what we have already know"..

# as usual, kalau orang tak mau ubah attitude, buat apa pun, macam tak ada guna...

Take care guys..kepala otak tengah serabut dengan hal2 kerja yg sepatutnya dilangsaikan sebelum tahun baru..nanti2 lah norh reply komen dan update blog....

Published with Blogger-droid v2.0.6

9 comments:

syieda said...

wokeh,... selamat bekerja norh.

Orga said...

bizinyer norh...kerja-kerja jugak, tapi kenalah entertain diri sendiri :)

insan marhaen said...

Bagi IM, hujung tahun relaks sikit. Boss ramai cuti. Bonus dan x'mas.

:: My BeAuTiFuL wOrLd :: said...

hjg thn mmg musim kerja berlambak rasanya :)

kuatkan semangat, hikhik

makchaq said...

Makchaq pulak agak lega sikit.. semua bos2 cuti...

azieazah said...

Untuk berjaya/gagal, memang attitude sangat memainkan peranan!

Uncle said...

Laaa...awat jadi lagu tu?

4feet8 said...

kdg2 tak suka meeting sbb selalunya tak selesai pon masalah yg dibincangkan.. last2 makan.. rasa cm buang masa je.. hehe

Harith Iskandar said...

wah wahhhh bz benor yerk, selamat berjaya :)

errr kalau nk buka akaun simpanan Manulife cntact sy yer ;p