bahagia atau sebaliknya...senang atau sukar..., hidup adalah untuk dinikmati...

Saturday, December 22, 2012

Winter @ Beijing 6 : Dinner Day 1

salam semua..
lama tak ngadap blog..
rindu..
mungkin dah terlepas dengan cerita2 teman maya semua..
Dec selalunya akan buatkan norh lebih sibuk dari biasa..
dengan rutin keja..
banyak yang perlu di'review' dan target untuk closure..
beserta planning untuk tahun depan..


jom, sambung album beijing..
aktiviti seterusnya: akrobatik show (1st day, malam)..
masa ni dah letih dah ni..he he

lobi teater



sebelum show bermula..
boleh tahan jugak la pertunjukan ni..
kagum waktu moto show, 5 biji moto dalam satu cage..entah brapa tahun depa praktis..

lepas show, dinner..
gambar kat atas ni, adalah restoran..laluan untuk bilik2 makan.. kawasan makan terbuka pun ada..
mengambarkan depa selalu ada makan besar?? 
teringat pulak drama cina semasa sesi makan2...



cantik kan bilik2 depa..
so, kalau nak buat bising sesama ahli keluarga kita pun, takdak masalah..he he

bilik individu.. jaga privasi..

sebahagian lauk..
tak sempat ambik gambar lauk dalam pinggan..

cawan depa comey
sebab tu kot masing2 slim saja..teh pun tak dak gula..
ingatkan nak praktis kat malaysia..
huhhh..balik malaysia, norh bantai teh ais tiap kali meal :P

motosikal penjaja..dah tau kat restoran ni tempat ramai orang asing..
lepas makan ja, terus diserbu depa.. 








sekian entry pendek..
hingga berjumpa lagi, kalau norh tak sibuk..

4 comments:

syieda said...

patut la lama tak update cite beijing ni...
memang betul la norh, teh dorang yg tak de gula kita bole minum kat sana. tapi bila balik m'sia ntah kenapa la tak boleh tertelan kan..

insan marhaen said...

Kawan-kawan IM pun ramai pi melancung ke Beijing. Ntah apa istimewanya Beijing berbanding bandar lain di Cina, ya!

ANIM said...

best kalau dapat tengok show kalau p mana2 tempat...
kalau setakat bergambar, shopping tak fun sangat kan norh..

gadisBunga™ said...

hai awak! Cepat cepat la tak sibuk tuhhh