bahagia atau sebaliknya...senang atau sukar..., hidup adalah untuk dinikmati...

Sunday, January 20, 2013

happy birthday norh

happy birthday to norh..
motif nak wish kat diri sendiri?
:p

 Alhamdulillah untuk segala rezeki dan nikmatNya..

  another birthday wish,
bermaksud bertambahnya satu lagi angka kat umur norh..
bila di'ingat' balik angka untuk umur tahun ni,
alamak, dah tua dah rupanya..baru tersedar :p

seperti tahun sebelum2 ni, takde yang special pun untuk 20 januari..dan selalunya 20 januari, norh takkan bekerja since pada masa yang sama, public holiday untuk Kedah (Hari Keputeraan Sultan Kedah).

dan tahun ni bertambah lagi tak specialnya bilamana rasa terkilan tak dapat nak tunaikan umrah pada tahun ni disebabkan isu mahram tu, masih terasa..hu hu

cuma bila sampai waktu birthday ni, muncul lagi la soalan feveret, 'bila nak kawen'..
hhmmm..tak tau nak bagi jawapan dan reaksi macam mana..
kalau la norh ada jawapannya kan... 
takut dak menghadapi umur meningkat tapi masih single?
actually, depend on situasi;
kalau ditanya waktu mode positif on, positif la jawapannya..tapi kalau ditanya waktu norh tengah weng, weng jugak la jawapannya :p
 

ni gambaq last dec..januari ni, norh tak ke mana2 pun..
februari masih dalam perancangan..ada sesiapa nak ikut ke? he he


motif tayang gambaq sendiri berlatarkan kaunter air asia dalam entry birthday?
saja suka2..
kot2 la ada sesapa nak bagi tiket air asia sebagai hadiah birthday..he he he
:p

24 comments:

ANIM said...

happy birthday norh...yg keberapa tu? tut....

p/s trylah call ustaz mat tea o. ada no.dia dlm entry kak. ada sorang reader yg bermasalah spt norh call ustaz dan ustaz cuba usahakan. mudah2an niat baik Allah permudahkan.

Kakcik Nur said...

Happy birthday Norh. Semoga perjalanan seterusnya sentiasa lebih baik dari yang jejak yang telah ditinggalkan. :)

MulutPayau said...

Selamat hari lahir dear....semoga panjang umur, murah rezeki dan sentiasa diberi kesihatan yang baik...

f i d a j a c o b said...

Happy birthday.. semoga panjang umur murah rezeki, berjaya di dunia dan akhirat. Hope your wish come true norh :)

Azra said...

Have a good birthday... semoga panjang umur and makin panjang kaki utk berjalan ... aminnn :D

Harith Iskandar said...

Happy Birtday to U
Happy Birtday to U
Happy Birtday to Norh
Happy Birtday to U

Ok nnti sy bg tiket airAsia ek,tp tggu 'sale' cukup kouta dulu lah.ekeke :p

azieazah said...

Selamat Ulangtahun Kelahiran NORH. Semoga sejahtera dan ceria selalu.

Apapun dugaan hadapi dengan sabar dan tabah ya...

Tukang Karut said...

nak nyanyi... nak nyanyi....

zum geburstag viel gluck... zum geburstag viel gluck...

jarimanis said...

aha inilah orgnyer norh :-) selamat hari lahir dan syukur kpd Allah kerana mash beri kita nyawa sehingga hari ini,makin tambah tahun makin pendek usia kita sbenarnya. Marilah kita sama2 tgkatkan amalan yer. pasal kwin tu biasalah klau umur lewat 20an je itu soklsn yg menjadi buah mulut org same to me jodoh allah tentukan sabar yer so time bujang ni la kita nk enjoy hihih terpanjang pulak komen nyer :-)

makchaq said...

Happy Birthday Norh, semoga semua doa Norh diperkenankan..

syieda said...

happy birthday norh...

Abil Fikri Ahmad said...

HAPPY bday Norh..Moga mendapat jodoh yg baik nanti..InsyAllah..

whitecappuccino said...

happy birthday norh! akak doakan semua yg terbaik utk norh...muka maintain remaja tu...

Lina Rahim said...

Happy birthday Norh..

enjoy your single life babeyh!

Orga said...

Epi besday norh...moga murah rezeki la ye dak...takper, si dia ada jer tertunggu di mana-mana tu, dah berjumpa dan bertentang mata nanti, perasaan dah menusuk kalbu, pastu malu-malu kucing pulak, memang sahlah, heheh...

norh said...

*anim

tq kak..birthday yang ke tutttt.. (kalau rajin nak tau umur saya brapa, pi belek entry birthday saya tahun lepas)..he hehe
andalusia dah buat rayuan, tapi status macam tu jugak..


*kakcik

tima kasih kakcik atas doa.. amin


*MP

tima kasih kak atas doa.. :)


*fidajacob

tq fida..aminn..


*azra

tq..mudahan2 kaki lebih panjang pada tahun ni :)


*harith

tq..cepat2 la cukupkan kuota tu :)


*azieazah

tima kasih kak..harapnya macam tu la..dikurniakan kesabaran..


*TK

tima kasih..
suka buat comey..
mana hadiah :P


*jarimanis

tq dear..
jm mean usia norh lewat 20an ka?
he he he..lebih dari tu ye..ha haha
yup, sama2 la kita enjoy zaman bujang ni..


*makchaq

tq makchaq..
aminnn


*syieda

tq syieda :)


*abil

tima kasih abg abil sudi komen kat sini..aminnn
moga abg terus tabah ya..


*WC

tima kasih kak..
remaja? remaja tua..ha ha ha


*Lina

tq dear..
enjoy ur life too.. :)


*Orga

mekasih orga..
harap2 macam tu la..i'm waiting..ha ha ha

Kakzakie said...

Happy birthday norh... moga terus mendapat keberkatan dalam hidup. Kakak percaya akan tiba masanya ada lelaki yg jadi jodoh - itu Allah yg tentukan.

NM02 said...

hepi beday 2u!!!

patotnya AA kena kasik tiket free utk yg jadi member kan... dalam negeri pun jadik la... hahaha

sudipVSsenduk said...

selamat ulang tahun norh!
moga sentiasa sihat & diberkati oleh Allah

nonie_afnie said...

Happy Belated Birthday Norh..Semoga semuanya dipermudahkan segala urusan kita didunia dan di akhirat..Kita sama je..soalan bila nak kawen tu asyik di tanya..kadang2 jawapan bengong yang keluar..huhuhu..Jodoh tu ada..masa tu mungkin bukan sekarang..nway..saya doakan jodoh kita berdua dipermudahkan Allah..Amin..

the malay male said...

Semoga dipermudahkan segala urusan :-)

Nida Mohd said...

happy birthday norh..done follow norh balik..

makcikkantin said...

oh makcik dah TERlebih 3 hari...tak pa kot nu...:))

HAPPY BIRTHDAY Norh, moga banyak lagi birthday di tahun2 mendatang....jodoh ni tak boleh di paksa...tak juga boleh tergesa gesa kan...insyallah, sampai masa dia...kepak kepung kepak kepung laaaa

norh said...

*kakzakie

tima kasih kak. Amin


*NM02

ye la kan..patutnya dia bagi free sesapa yang naik flight waktu bday kan.. ala setakat berapa ringgit tu, mesti tak jadi hal ke dia kan..he he


*sudipVSsenduk

tima kasih ..Amin :)


*nonie

sama situasi kan.. he he
kadang2 tak tau nak kata apa..
terima kasih atas doa..moga dipermudahkan :) Aminnn


*the malay male

thanks.. Aminnn


*Nida

thanks dear


*MK

tima kasih makcik, sudi komen kat blog saya yg tak seberapa ni :)
kalau saya kepak kepung, saya jemput makcik eh..dekat je.. :)