bahagia atau sebaliknya...senang atau sukar..., hidup adalah untuk dinikmati...

Thursday, January 3, 2013

job update

3 hari di tahun baru..
berjaya stop keja pukul 6pm..
:)

dok plan pi plan mai,
bulan ni saja ada 5 audit..
huawaaaaaa

norh tak suka buat audit sebenarnya..
tapi nak buat macam mana..
you are paid for it norh..
kang, satgi boss cakap, tak payah buat apa2 satgi, qheriau (menangis) tak berlagu pulak..

boss tak dak hari ni..
dia janji nak pi sehari saja..
awat dia tak balik lagi esok?
hu hu hu
 

15 comments:

Kakcik Nur said...

Kakcik dah lama tak buat kerja odit mengodit ni... :)

CiKPuaNLawA said...

kita la seriau kena audit.... ehheee...

Orga said...

boss takdak la best norh, boleh wat keje suka hati, ahaks! kalau ada tu, terpaksa berpura-pura bekerja bersungguh2 pulak :)

norh said...

*kakcik

tahun ni tetiap bulan ada plan audit..sadis :(


*CPL

kena audit pun ya jugak.. mega auditor plak tu..hu hu


*Orga

tak pernah best kalau bost takde, sebab kena cover keja bos..lagi pening..

Dinas Aldi said...

Selamat buat keja audit na :)

Harith Iskandar said...

5 audit ker?huhu kalau sy dh nangis dh nk layan audit ni

miloais milo said...

banyak banget odit uols kena buat...
gambate ne!

insan marhaen said...

Kalau auditor macm norh tak suka buat audit apatah lagi auditee macam IM, rasa nak demam bila dengar nak kena audit...

ANIM said...

Kak terror bab audit mengaudit duit dapur bulanan yg diberi cik abe kerana kalau lari, panjang lebar kena tunjuk sebab, hihi:.maklum, cikgu bahasa:D))

azieazah said...

Sebenarnya, sebahagian kerja kita adalah benda yang kita tidak suka. Kan?

4feet8 said...

kalau auditor misti planner yg baguskan.. hehe..;)

Uncle said...

Syoq ka odit ni? Uncle tengok nombor teruih kelepiaq! Hahahahaha...

Daddy Ziyyad said...

selalu saya dengar, keja auditor ni mmg busy...kadangkala sampai kena balik lewat malam..ye ke?

Tukang Karut said...

aku pun kena audit gak minggu depan...

norh said...

*Dinas Aldi

Tq kak..


*Harith

nangis dlm hati..sob sob sob


*milo

tq kak milo.. pi mana lama tak dak kat alam maya ni?


*IM

auditor lagi pengsan nak kena jadi auditee dua tiga menjak lagi..


*anim

kalau k anim audit BM saya la ni, fail..hehehe

*AA

agreed..kita syok dgn keja org lain yg kita ingat depa pun suka buat keja tu..


*4feet8

ahakss..terpaksa jadi planner yg bagus..kalau tak stress takut sampai masuk spital plak..hehe


*uncle

saya audit compliance.. *pening*


*DZ

saya bukan la auditor besaq sangat sampai nak bawa ke malam..nanti kang, tak terbuat audit report kalau banyak sangat :P


*TK

good luck :)