bahagia atau sebaliknya...senang atau sukar..., hidup adalah untuk dinikmati...

Thursday, February 28, 2013

hari buruk

Baru balik dari ofis..
Stress sangat hari ni..
Berbakul2 sumpah orang hari ni..

How i wish esok boleh letak surat resign atas meja bos...

Awat la perlu tanggung salah orang lain saja?
Awat la susah sangat orang2 atasan nak paham kehendak sop?

Satgi solat dan minum susu, lepas tu nak zzzzz....
Moga malam ni bermimpi yang indah saja..

Published with Blogger-droid v2.0.6

12 comments:

Harith Iskandar said...

mlm ni mimpi kite gi bukit gambang nak?ehehe :p

norh said...

Orait..jumpa kat sana eh..nak meluncur dari tempat tinggi tu.. ;)

whitecappuccino said...

moga esok semuanya berlalu

Orga said...

layan shin chan pun ok jugak norh tengah-tengah stress gini, hehe...

norh said...

*wc

Moga2..


*orga
Kena tido..baru tak pikir stress tu..

Fadilah Aziz said...

sabar ye norh...

Uncle said...

Salam.

Jika saya susah hati dan terlalu memikirkan sesuatu yang berat, saya akan berfikir bagaimana pembesar negara menjalankan tugas yang diamanahkan jutaan rakyat. Then, my challenges are just too small!

Tukang Karut said...

norh dah hantar surat resign ke belum? huhuhuhu...

Aku Seorang Pengembara said...

Salam Norh

Relax dulu dik, jgn buat apa2 tindakan...
jgn biarkan your sub-conscious mind control your conscious mind.

Bawak solat, mengaji dan apa sahaja yang boleh melarikan minda seketika dan menurunkan rasa marah, sakit hati dan apa saja negative thinking yang masih ada. Masa ni syaitan amat mudah menawarkan segala janji...bykkan sabar yer..InsyaAllah, anggap ia ujian dan minta petunjuk yang terbaik.

Biasa lah dalam situasi kerja,bila kita jadi timun bertembung durian, digolek dan tergolek tetap kita yang rasa sakitnye....

Yong doakan Norh dah semakin ok.

azieazah said...

Luahah perasaan betul. moga lega la lepas ni.

ainnoraini said...

harap2 semuanya ok yee...anggap la tu semua mainan hidup kat dunia ini...manusia ada mcm2 ragam...

makcikkantin said...

Aduiiii norh sounded so stressful.....take deep breath. Dah minum susu tu lega dah kot.....go for therapy....@shopping mall :))