bahagia atau sebaliknya...senang atau sukar..., hidup adalah untuk dinikmati...

Sunday, March 3, 2013

berhenti blogging

rasa macam dah nyawa2 ikan dah blog ni..heee

tuan rumah tengah kena virus 'M'.. ;p

nak buka laptop pun malas..apatah lagi nak mengarang entry panjang dan share travel photo..so, mana2 yang sempat je la dari note ni..

bersara dari dunia blog?

In shaa Allah tak kot...

sayang la nak berhenti terus dari blogging ni..sayang dengan kawan2 alam maya ni..  ;)

Published with Blogger-droid v2.0.6

14 comments:

Queenie said...

kalau ikut rasa tak larat, akak pun nak pencen jer dr blogging hihi

norh said...

blogging memerlukan semangat yg kuat.. He he

Orga said...

ala...jangan la gitu norh, betul tu...sian dengan rakan-rakan alam maya ni :)

rezeki said...

salam

kekadang kekeringan idea yg buat kita rasa malas nak berblog , kalau lama tak berblog nanti jadi batu blog pulak hehehe

ANIM said...

Kak dulupun pernah fikir begitu sbb kekangan masa. Lps tu tarik balik, hee...

norh said...

*orga

He he..tunggu saya dah sembuh dari virus M..


*rezeki

Idea tu ada tapi mood tak ada..he he


*anim

Balik keja dah penat..pastu nak layan keja2 rumah lagi.. Nak try cash duit nuffnang lah macam ni, nak bg ada semangat.. ;p

jarimanis said...

oppss...buat suspend jerk..jgn lah stop..nanti dh tak boleh kongsi celoteh dan ceritera bersama :-)

dekdaa said...

Jangannnn... followers ramai.. sian depa & saya.. walaupun jarang komen tp sy silent reader jah :P

Tukang Karut said...

kat belakang rumah aku, dekat kedai basaikal ada jual ubat R... nak?

Cik-Anne said...

Aduhaii kak ..jangan lah stop..memang lah kadang- kadang cik-anne pun ada gak perasaan macam akk tu.Ikut mood. Bila nak menulis.klu rajin hari-hari nak update, ..klu dtg hari malas nak buka laptop pun malas kan...

~Beb~ said...

assalam noh,

sama la dgn, dekat sbulan aku stop nih start blk. nak on laptop pon liat gile! berjalan nye tak brenti, tp mls nk mengomel2 kot. huhuhuhu.. nak brenti terus tak kot, sbb buaat blog utk review sndiri kenang2an kn? so mari la kite pelan2 nahhh?

norh said...

*jm

:)
rindu norh eh?
tungguuuu..


*TK

ada ka? tolong beli..nanti norh bayar.. :p


*cik-anne

dah namanya manusia kan..sat rajin, sat malas.. he he


*beb

hah..berjalan lagi ye? best!!
yup betul..
one part kita boleh kenang balik..even hal tahun lalu pun kita dah tak ingat tapi tersenyum2 balik bila baca entry sendiri :)

Acik Erna said...

assalam norh..acik pun macam tu..tak sempat je nak update

norh said...

Pelan2 la kita kumpul.semangat no.. ;)