bahagia atau sebaliknya...senang atau sukar..., hidup adalah untuk dinikmati...

Saturday, March 9, 2013

favourite saturday

# been here on saturday morning for few weeks.
# lost 4kgs for my diet program.. :))
# another 6kgs perhaps??
# skip carbohydrate and all the sweetness ;p
# can wear some of my previous favourite shirts ;)
# but missed my daily coffee so much...

Published with Blogger-droid v2.0.6

20 comments:

Farah Waheda Wahid said...

wow...4 kg? congrats...happy saturday....

norh said...

Turun dgn pengorbanan..he he
Happy saturday farah ;)

insan marhaen said...

You get some but miss some. Keep it on...

jarimanis said...

Good jod..cayalah..jeles gak ngan org2 kurus ni..nak jgk kurus tp syg nk keluarkan peluh..ehehe

Nastyna said...

Good job!!!! Keep it up, owh diet tak der coffee ek? Boleh kot segelas at least, (eh pandai2 jer ni).I kalau tak ngopi mmg ko la.

Aku Seorang Pengembara said...

Salam Norh

nak skip mengopi tu memang payah ke Yong...huhu...
cayok la....gandakan usaha...
Yong pulak gandakan angka timbangan...hehe

norh said...

*IM

Doakan norh berjaya dalam misi ni..he he

*jm

Norh dah sampai tahap wajib kuruskan badan ni..bmi dah overweight.. ;p terpaksa berpeluh jugak..

*nastyna

Mula2 nak start diet rasa macam tak boleh jugak..tapi nak kurus jugakk...tunggu bila berat dah ok baru nak ambik kopi..

norh said...

*yong

Doakan eh kat norh...kalau dah kurus, tak la termengah sangat waktu travel.. He he

whitecappuccino said...

bestnya dh lost some weight! baju baju kurung akak dh ada yg ketat..mmg kena diet jg...norh diet camana? mkn ubt jg?

norh said...

*wc

Antara sebab utama sy diet sbb benci bila pakai baju, semua ketat..hu hu
Sy tak makan nasi, tak minum air bergula, makan sayur dgn lauk..pastu exercise gak la..

Eda Latiff said...

wah...jogging je ke atau ada senaman lain jugak? ni pun badan dah terasa lemau, jalan jauh skit pun dh termengah2 je..mana tak nya, duk ofis asyik menguyah je sambil buat kerja..adoiii..huhu..keep it up!

norh said...

Berjalan cepat tapi banyak round..pastu sambung hobi berkebun..he he. . Tu la..kat opis pun norh banyak duduk..

Azian Elias said...

sedih kalau.miss coffee..

norh said...

Tengah sedih ni..terpaksa bertahan sampai dapat berat yg dihajati.. ;)

nea lopah said...

4kg? tahniah!

whitecappuccino said...

haha..samala dgn akak..pkataan yg sesuai ialah benci bila pakai baju nampak besar..dan org pun dh mula tegur.

Tukang Karut said...

wow!!! Boleh jual lemak la lepas ni... 4 kg dah hilang dah...

Eny Abdullah said...

wah lagi 2 bulan rasanya dh boleh achieve target berat tu ye... kagum!!!

makcikkantin said...

norh hilang 4 kg? wow, camna buat tu? share la dalam entry...: how i lost 4 kg..." :))

MulutPayau said...

Tahniah dik.....jelesss pulak akak, akak berat bertambah 4 Kg...makin kembang....