bahagia atau sebaliknya...senang atau sukar..., hidup adalah untuk dinikmati...

Saturday, June 15, 2013

on off entry

Baca sampai abih utk tau cerita gambar ni ;)

Sabtu lagi...yayy ;)

Norh suka sabtu sebab hari ni selalunya otak rasa bebas dari tekanan kerja opis...
Hari yang boleh bermalas2an..walaupun selalunya hari ni la nak mendobi 2-3round...jalan2 window shopping or tengok cerita hindustan walaupun tak pernah abih..he he

Tapi hari ni macam nak kena pi servis keta ja..minyak hitam macam bocor la pulak...
macam tu lah..hari sabtu yang penuh tapi lega dari tekanan...

Norh masih fail utk mood blogging tapi masih mencuba utk buat short entry lepas ni..cuma guna bloggerdroid..just nak note my life journal..norh tak expect kawan2 nak baca dan please jangan marah kalau ada sesapa yang berkunjung ke sini dan mengharap norh berkunjung balik ye..

Lately, norh dgn dunia kerja sahaja..dan sangat bg kesan kemalasan utk hal2 lain.. :p

Alhamdulillah, dah melalui 3 compliance audit besar tahun ni; MOH, Global/corporate & Customer Merck..dan as of now, semua dgn results yang baik..especially utk MOH audit, takde langsung observation utk QMS yang norh jaga..

terus lepas audit tu pi celebrate kat nasi kandar line clear..tengok la gambar tu dengan muka berminyak2 pun jadi keja pi penang...he he

Happy weekend dear...

Published with Blogger-droid v2.0.6

7 comments:

makchaq said...

Bestnya dapat celebrate dengan nasik kandaq....

Tahniah.... memang rasa heaven bila audit x dak ncr/or kan...

norh said...

He he..heaven sangat kan makchaq..tak payah nak pikiaq utk CAPA..

Tukang Karut said...

line clear byk tikus tapi ok la... sedap gak...

norh said...

TK, la ni tak dak dah kot tikuih tu..tak nampak pun..

Nastyna said...

pi mai pi mai duk kandaq.. hehe

norh said...

Kandaq punya kandaq punya kandaq sampai tak abih..ha ha ha

zana-norzana said...

seronoknya dpt makan nasi kandar