bahagia atau sebaliknya...senang atau sukar..., hidup adalah untuk dinikmati...

Thursday, July 18, 2013

salam ramadhan

Salam teman2 sekalian.. :)
Sihat?
Moga2 dikurniakan nikmat kesihatan untuk beribadat dalam bulan mulia ni ya..

Tahun ni mood memasak mai, so tak singgah la pasar ramadhan lepas balik keja...
Tapi selalunya penuh meja gak la walau makan cuma untuk berempat..he he

Selama norh tak update blog ni, takde perkara menarik pun untuk diceritakan..semuanya adalah berkenaan dgn kerja, kerja dan kerja..hu hu hu..dah ditakdirkan untuk bergelumang dgn kerjaya sahaja kan..bila la agaknya nak tumpukan pada hal peribadi? Tapi kalau dah nasib masih keseorangan, apa lagi pilihan melainkan pada kerjaya saja kan.. :(

Bulan puasa ni balik kerja pukul 5..pastu banyaknya benda yang nak kena siapkan..audit response berturut2 nak kena jawab..global harmonization lagi..rasa meloya pulak semua2 benda ni..

Dan ramadhan kali ni pun bakal menguji kesabaran jugak sebab bos nak bercuti 2 minggu balik kampung dia...waktu hujung puasa sampai raya..mengalahkan norh yang nak berhari raya ni...hu hu.. So, cuti raya pun cuma ambik sehari saja..dah apply dan dah approve dah pun..

Next week, another visit dari ceo company dan rakan2 seangkatan dengannya..suka sungguh depa mai plant malaysia..lepas ni, depa sibuk pulak untuk plant baru kat malaysia...lagi la depa kerap turun... Dengan plant baru ni, moga2 tak menambah bebanan tugas yang sedia ada ni, tolong doakan ye kawan2...

K, sekian update utk kali ni..

After all, another year yang tak terasa sangat pun nak berhari raya....

*tak tau pulak bila nak update blog lepas ni*

Published with Blogger-droid v2.0.6

3 comments:

jarimanis said...

setia menanti entri baru :-)

ANIM said...

salam ramadhan norh...

norh said...

*jm: terima kasih masih setia ;)


*k anim: salam ramadhan