bahagia atau sebaliknya...senang atau sukar..., hidup adalah untuk dinikmati...

Wednesday, August 21, 2013

mood sekarang...

Makan..makan..makan...makannnnnnn ;p
Diet entah ke mana...hu hu hu

Published with Blogger-droid v2.0.6

10 comments:

Harith Iskandar said...

huh makan xajak sy same huhu :)

whitecappuccino said...

makan la best! hehe..tu yg sihat semacam..akak la tu

Jari Manis said...

mkn selagi ada selera..nanti dh sakit..susah :-)

norh said...

*harith

Mai la sp..jom makan sama ;)

*wc

Makan memang best kak...kalau tak ingat diri, memang asyik nak mkn ja...tak dak benda yg tak sedapnya..

*jm

Ha ah..tu la..tp jarang sangat takde selera..hehe

Tukang Karut said...

makan tak ajak tu yang lagi sakit hati...

MulutPayau said...

nak join sekali boleh????..

insan marhaen said...

takpa. habis Raya kita susun balik diet kita.

kata pakar nutrisi yang IM pi dengar talk dia bebaru ni, makan tu boleh makan tapi kena smart ikut piramid pemakanan.

smart macam mana tu, kena dikuti dengan kuat semangat juga la...

makchaq said...

Mula2 lepas posa memang la semua nak makan... macam orang kemaruk baik demam...

Lepas ni tak orang nak jamu, boleh la start diet..

dekdaa said...

takyah diet.. makan je.. sy makan jah apa yg sy rasa nak makan hehe.

Wak Gelas™ said...

untungla mak leh makan selalu..,ehHHEe