bahagia atau sebaliknya...senang atau sukar..., hidup adalah untuk dinikmati...

Friday, December 6, 2013

Kota cinta

Kota cinta la sangat kan....
Eiffel tower sangat cantik waktu malam tapi sejuknya hari ni sampai ke tulang hitam..

12 comments:

Naramas Aman said...

Naik tak ke atas menara tu? :)

norh said...

Na: tak sbb ramai sangat org beratur waktu nak mlm ni..pastu sejuk menggigil..kalau nak naik tangga ada la dlm 8 tingkat..kaki ni dah krem dah masing2 ni..hehe

Jari Manis said...

ada jumpa prince charming tak? hikss

ANIM said...

lamanya tak bersembang dengan norh dah ada di paris rupanya:-))
kak dulu p takat 3rd floor je norh..
gayat walaupun naik lift, huhu

Aku Seorang Pengembara said...

Assalam Norh

Wow...dah terbang ke Paghih miker menyongket yer...

Time Traveller said...

Nak naik mahal.. pastu berbaris panjang pulak tu :P huhuhuuuu...

norh said...

Jm: stress betul travel ke sini...pusing kiri kanan semua mamat2 hensem.. Tp depa x berkenan ke norh pun..hahaha

norh said...

Kak anim: tu la..sy pun sok malas buka blog abb tu dah lama x singgah umah k anim..hehe..yup.ada di paris...dah nak balik ni...

norh said...

Salam yong...
Ikut cik syieda je..hehe..tumpang dia berjalan2 ;)

norh said...

Tt: serius cantik waktu mlm..tp panjangnya beratur..dah la masing2 penat dah..tu yg x naik tu..

Tukang Karut said...

wow.... wow... dan wowwwwww....

norh said...

TK: ni dari note ja tau..he he