bahagia atau sebaliknya...senang atau sukar..., hidup adalah untuk dinikmati...

Sunday, December 8, 2013

Wrap up

Ni hari ke 12 trip europe..dah mula homesick..
Tp pagi ni dah touch down klia..dah mkn nasi lemak dlm flight..hehe

10 comments:

Aku Seorang Pengembara said...

Assalaam Norh

OOO...Dah balik miker yer...Selamat kembali ke bumi Malaya ler ye....

norh said...

Salam yong..
Ahah..dah balik..tak boleh dok lama2 kat obesi..homesick..he he

insan marhaen said...

memang cantik bangunan itu. Sayangnya, boleh tengok aje ler..

norh said...

Waktu persembahan disney dream lg cantik ;)

MulutPayau said...

Wahhhh bestnya....cantik sangat bngunan tu...

norh said...

Waktu mlm lg cantik kak ;)

Tukang Karut said...

macam dah beli d 7100 je tu...

Amanda Suria said...

Norh pi Europe....bestnya....lama x singgah sini terus ketinggalan..

Time Traveller said...

alhamdulillah dah touch down KLIA bagus la.. cepat tulis kisah pengambaraan :D tak sabar nak baca..

norh said...

TK: hoihhh..mana da..ambik gambaq pun setahun skali..lagi nak beli hat mahal2... nikon biasa ja tu..

AS: Norh pun lama tak jengah blog AS..sorry eh..

TT: Nak update tp laptop plak buat hal ni..huhu