bahagia atau sebaliknya...senang atau sukar..., hidup adalah untuk dinikmati...

Friday, March 22, 2013

notahidup#2

# heading to thailand (detox otak)..yayy
# seperti biasa, sehari sebelum bercuti, sibuk yang teramat..
# for the first time, norh tak jumpa bos sebelum norh on leave 3 hari, sampai selasa..dah minta cuti sebulan yang lalu ;p
# masih belum berjaya control stress kat ofis..to learn further..
# stop program diet sat tapi tetap control gak makan..cuma dah mkn carbs..balik bercuti kena diet balik..nak turunkan lagi 3kg..
# terima kasih pada yang tetap berkunjung ke blog ni ya.. ;)

Published with Blogger-droid v2.0.6

Tuesday, March 19, 2013

notahidup #1


# menggenggam semangat yang tak berapa nak ada..
# alangkah bahagia kalau sehari dapat hidup tanpa tekanan..
# cuba yakinkan diri untuk 'not to be so serious'..
# tiap yang berlaku pasti ada hikmah...
# menoleh ke belakang..rupa2nya ramai yang dah mengecewakan.. terpaksa pandang ke hadapan dan terus melangkah..
# rindu pada kenangan lalu..yg pada hakikatnya adalah menyakitkan..
# tiada perkara mudah dalam hidup..

Published with Blogger-droid v2.0.6

Saturday, March 16, 2013

jam rosak

Norh ada satu masalah..
Masalah norh ialah jarum jam norh bergerak terlalu pantas sekarang ini..
Adakah teman2 norh di sini yang mengalami masalah yang sama?
Norh meminta maaf kerana tidak dapat berkunjung ke rumah teman2 buat masa ini..
Tunggu norh baiki jam norh dulu ya ;)

Published with Blogger-droid v2.0.6

Saturday, March 9, 2013

favourite saturday

# been here on saturday morning for few weeks.
# lost 4kgs for my diet program.. :))
# another 6kgs perhaps??
# skip carbohydrate and all the sweetness ;p
# can wear some of my previous favourite shirts ;)
# but missed my daily coffee so much...

Published with Blogger-droid v2.0.6

Thursday, March 7, 2013

30 days of lists

suka jenguk blog kak haniz

kagumnya dengan sesiapa yang boleh buat jurnal tiap2 hari macam ni..

1 fine day, norh nak cuba jugak la..
he he
(bermimpi di siang hari kah?)

 

What is 30 days of lists?

Not everyone can make a mini scrapbook every week or an art journal page every night.
30 Days of Lists is our encouragement and challenge to you that you CAN journal just something every day- even something as small as a list.
Every day through the month of March 2013 we will be posting a list prompt – anything from weekend goals to celebrity crushes. At the end of the 30 days you’ll have a collection of entries creating a small snapshot of your life right now.
Only 5-10 minutes per day are really needed. While you’re waiting for someone, or when you’re the passenger in the car. You can even download the list topics ahead of time to get a jump start!excerpt from 30daysoflist.com

Wednesday, March 6, 2013

favourite of the day

do nothing
say nothing
be nothing...



colleague norh dok mengemas meja pastu terjumpa cover training file, 
tertera quote kat atas ni..

sesuai untuk sesetengah individu..






ungkapan yang bakal norh sebut2 selalu kat ofis.. ;p
 

Sunday, March 3, 2013

berhenti blogging

rasa macam dah nyawa2 ikan dah blog ni..heee

tuan rumah tengah kena virus 'M'.. ;p

nak buka laptop pun malas..apatah lagi nak mengarang entry panjang dan share travel photo..so, mana2 yang sempat je la dari note ni..

bersara dari dunia blog?

In shaa Allah tak kot...

sayang la nak berhenti terus dari blogging ni..sayang dengan kawan2 alam maya ni..  ;)

Published with Blogger-droid v2.0.6