bahagia atau sebaliknya...senang atau sukar..., hidup adalah untuk dinikmati...

Wednesday, August 21, 2013

mood sekarang...

Makan..makan..makan...makannnnnnn ;p
Diet entah ke mana...hu hu hu

Published with Blogger-droid v2.0.6

Saturday, August 17, 2013

sabtu yg biasa

# mendobi
# kemas rumah
# tengok kat luaq rumah... Dah macam hutan...erkkkk..mesti jiran depan belakang bising..hu hu
# masuk rumah, makan kerepek, ngadap tv.. ;p

P/s: selamat berumah terbuka ;)

Published with Blogger-droid v2.0.6

Wednesday, August 14, 2013

note for today

Haisshhh...
Orang2 BESAQ ni lagi pening rupanya...
Lagi la depa x mau dengaq apa org lain cakap...
Deal dengan budak2 KECIK lagi senang kan..tau jugak depa diam dulu sat dan dengaq dulu apa org lain kata...

Kadang2 bila kita diam, kita ada banyak masa dan tenaga utk pikiaq dan buat keputusan..kalau kita banyak bercakap dan cepat nak salahkan org, apa sangat la otak boleh pikiaq...

#notetomyself

P/s: masih di kantor, hu hu

Published with Blogger-droid v2.0.6

Tuesday, August 13, 2013

gosip

Dah hari kedua bekerja hari ni..
Penuh dgn gosip2 yg belum berkesudahan kat opis ni..
Org kata, ada mata pandang, ada telinga dengar..
Tp mulut tetap nak bergosip jugak.. :p
What a life...
Anything boleh jadi dalam masa 24 jam kan..
Mungkin jugak bulan depan kita dah kerja kat company lain...hu hu
Secara peribadi, norh mengharapkan plot cerita realiti ni berubah menjadi cerita yang lain, yang  sepatutnya, yang tak menyakitkan semua pihak...
Tapi atas nama EGO...,
Siapa yang mampu merubah siapa...
Sekadar menambah lagi satu pengalaman hidup..yg akan menjadi pedoman norh di masa depan, 'tak ada yg nak dibanggakan dengan sifat ego', bukan juga satu skill...dalam kehidupan di ofis mahupun kehidupan peribadi...

Kita hanyalah hamba....

Published with Blogger-droid v2.0.6

Sunday, August 11, 2013

jihan tak nak beraya di kampung..

Best telemovie ni, kat astro ria..
Ada sebab kalau seseorang tak rasa nak beraya di kg...percayalah...
Kalau diikut hati, nak rasa jugak pengalaman ni..
Kalau tak beraya di kampung, tak perlu la nak jawab soalan2...
'bila lagi'
'tak ada lagi ka'
'tak rasa nak kawen lagi ka'
Selalu org akan pesan, bersabarla.., takpa jodoh Allah yg tentukan...
Org bercakap memang senang..
Hakikatnya, hanya Dia saja yang mengetahui...
Cuba kalau diri sendiri yang kena...

Published with Blogger-droid v2.0.6

Friday, August 9, 2013

salam aidilfitri

P/s: macam terlupa pulak ada blog :p

Published with Blogger-droid v2.0.6