bahagia atau sebaliknya...senang atau sukar..., hidup adalah untuk dinikmati...

Sunday, February 16, 2014

Jurnal 16022014

Tekanan...
Ada apa dgn tekanan??

Jawapannya: ????

Bergantung kepada apa yg menekan dan apa yg tertekan..betul dak? :p

Dan diakui, norh dalam tekanan sekarang...
Disebabkan ni jugak, norh hate monday sekarang ni..Huhu

Kerja yg memang kuat sungguh menekan...thn ni boleh kira kot brapa kali boleh balik kul 7pm (walaupun ofis hour till 6pm).. Padahal balik kul 6 adalah salah satu azam thn 2014..

Yup..norh is not rejecting improvement but could somebody review what is going rite now..is this the best way for each of us? We have try our best to support the changes but it seems more harder than we thought it could be..

Hari2 tak dapat bersabar la ni.. Bebel kat anak buah tu memang biasa la tp kalau sampai tahap bebel kat bos..ni dah dikira tekanan terlampau ni..yg tak dapat dibendung lg..bukan sengaja nak bebel sbb dia pun super bz tp terbebel kat dia..tu pun sbb kena ckp english, jadi kurang lancar sikit..kalau la terbebel dlm bahasa, kang tak pasal2 dia suruh out dr company..huhuhu... kalau sekali lg kena slow talk, tolong la diam depan bos norh oi..

Weekend ni enjoy dgn backpain.. Nasib badan la... Rindu nak getaway... ;p

P/s: tekanan sesat di manarola lg best dari tekanan di ofis yg ber aircond..

4 comments:

Abang Fadli said...

betul tu... tekanan time travel better than tekanan time kerja... langsung tak best... huuuhu~!~

syieda said...

Tekanan sesat kat manarola? Hiks..

Jari Manis said...

Sesat di manorala?...mesti bertambah tekanan bila ada org tanya..bila nk publish citer europe ni heheeh...sabar ye Norh..JM pun tak tahu camno nak nolong ni ha :-)

Tukang Karut said...

tekanan aku bertambah baca blog norh ni...