bahagia atau sebaliknya...senang atau sukar..., hidup adalah untuk dinikmati...

Sunday, May 18, 2014

Jurnal 18may2014

Hi ;)

Dah lama hilang dari dunia blog ni..
Bukan dah lama tak menulis..malah blogwalking pun dah tak buat..
Sebenarnya niat di hati nak menulis, nak meluah, nak berkongsi pengalaman...

Tapiiiiiii.....
Sebab pertama, dah semestinya la malas..huhu
Sebab2 seterus2nya...laptop ada masalah tiap kali bukak folder gambar...
Pastu asyik melayan instagram..lgpun senang, x perlu susah payah on laptop (mcm la susah sangat kannnn)..boleh la nak blogging through phone tp tak feel la..

Since bulan2 ke depan ni, norh kena dok diam2 ja kat rumah..hopefully dapat balik semangat utk blogging...
Dan mungkin perlu start update through phone dulu sebelum betul2 in the mood dan sebelum laptop dah ok semula...

Actually selama blog tak ter'update' ni, banyak sangat update dlm real life norh..
Mcm2 kisah manis pahit suka duka... ;)
Mungkin seiring dengan 'kematangan umur', norh keep it se 'positif' mungkin... Yg mana yg sedih2 tu, cepat2 alihkan dah banyak2 fikir dan buat benda2 yg positif.. ;)

Warna warni karier pun boleh tahan jugak la..cuma norh try menjadi lebih cool thn 2014 ni...
Again, company has been bought over..lebih banyak drama akan berlaku nanti ;)
Will learn all the lessons...for life..

Next week pun ada episod best jugak.. Ada corporate audit... Wish me luck..hehe

Mcm ni la hidup kan...whatever it is..Life goes on ;)

Happy sunday ♡♡♡

6 comments:

Jari Manis said...

Nor : rindu mau dgr celoteh dari kamu :-)

norh said...

Jm: tunggu norh baru nak start mkn ubat rajin ;)

Zilla said...

welcome back, norh...

kalau penyakit M tu datang mmg tak blh nak buat apalah..saya faham sgt mcm mana rasanya :D

norh said...

Zilla: ingat kamu dah tak sudi singgah di astana ni...hehe
Rindu kawan2 dunia blog ni ;)

Zilla said...

norh, tak acilah ckp mcm tu..selalu je skodeng blog kawan2..cuma jarang tinggal komen sebab kadang2 tak sempat ehehe...

norh said...

Ohh..mcm tu eh..nampaknya norh la yg x p bertandang ni...hehe