bahagia atau sebaliknya...senang atau sukar..., hidup adalah untuk dinikmati...

Monday, May 19, 2014

Jurnal 19may2014

Hari ni bermula dgn kelewatan...haha
Terjaga lewat..dan seterusnya masuk keja pun lambat..
Mana pernah di kala ada auditor, norh masuk keja lewat...and the best part hari ni, bukan turn norh menghadap auditor tu...yayyyyy terlepas utk hari pertama.. Jgn lupa ya, ada lagi 4 hari ;p

Lain2 yg menarik hari ni?
Pabila anda berubah wajah dan menjadi individu yg tidak dikenali...hihihi
Nak tergelak pun ada...
Serius, norh pun tak sangka ada satu scene dlm hidup norh di mana norh dah buat benda2 fun yg tak terlintas pun dlm hati sebelum ni..heh3
dari tak nak jadi nak..pastu bila dah rasa, mcm ehhh, not bad...
(bukan buat apa pun..pegi mekap n photoshoot ja
..hahaha)

After all, this is what we call colours of life ♡♡♡
So, enjoy!!

6 comments:

Jari Manis said...

Ala..kongsi lah picture individu yang tak dpt di kenali tu..mesti marbeles heeee

norh said...

Haha...confirm jm tak kenal.. Mcm model uuu!!!! Hihihi

Jari Manis said...

Ahahaha part tu yg paling nk tengok share sikit :-)

Tukang Karut said...

Ada bukti? Share la

norh said...

Jm: haha..tunggu la masa yg sesuai..malu tau..

Tk: mestilah ada..nanti kalau share, takut tk jatuh hati...hahaha

Tukang Karut said...

Share dulu.. Br komen...