bahagia atau sebaliknya...senang atau sukar..., hidup adalah untuk dinikmati...

Tuesday, May 20, 2014

Jurnal 20may2013

11 april lepas dah genap 13 tahun norh di alam pekerjaan... Kalaulah semua duit gj tu tak diabihkan...huishhh berkepuk gak la dlm bank tu..berangan la sangat kan..haha

Liku2 alam pekerjaan ni memang banyak la kan.. Cuma norh nak share satu habit norh adalah keluar ja pagar kilang, tak payah ingat lagi pasal kerja kecuali kalau ada kes2 besar dan isu2 hangat or bila bos tak ada...hehe

Dan norh berjaya maintain habit ni...

Tapi hari ni nasib kurang menyebelahi bila satu kes yg jadi hari ni asyik ja berputar2 di kepala norh...eiiiii geram betul la jenis yg tak tetap pendirian ni...nasib badan la terpaksa deal dgn semua perangai bila dok kat qa..
Dan selalu jugak la terpikir2 kalau tak keja bahagian quality ni, nak keja kat mana pulak??

Kan best kalau dpt keja melancong tp dibayar upah... Besttnyaaa laahhh kalau ada keja mcm ni ;)

P/s: nak ikut sapa p bercuti tak tau tahun ni...hikss

12 comments:

syieda said...

Bercuti ke mana tu??

CT Humairah said...

untuk penganggur macam saya ni lagi stress kikiki..

Tukang Karut said...

Cuti kawen?

Uncle said...

Cuba pi ikot abang Tony Fernandes...

Jari Manis said...

Moh ikut JM nak?

norh said...

Syida: gambar tu off coz la p bercuti dgn sorg diva tu..haha

norh said...

Ct: moga2 cepat dpt keja ya dik ;)

norh said...

Tk: tolong doa2kan ye..mana tau kot2 thn ni norh dpt cuti kawen walaupun skrg ni masih available..teringin gak ni nak cuti kawen.hahaha.

norh said...

Uncle: teringin sangat nak ikot abg tony tp syg poket dok nipih lg ni.. :p

norh said...

Jm: jm nak p mana thn ni? Bila?

Zilla said...

norh, kalau cuti kawin jgn lupa jemput ya hehehe..

norh said...

InsyaAllah zilla :)