bahagia atau sebaliknya...senang atau sukar..., hidup adalah untuk dinikmati...

Thursday, May 29, 2014

Jurnal 29may2014

Hari ni, waktu dah melangkah keluar dari bilik bos,
Tiba2 dia panggil masuk balik..
Norh yg menurut perintah, pusing mengadap dia balik..

"i want u to maintain as what u are within these few days"

Terus kepala otak berpusing, apa yang  aku dah buat eh minggu ni or minggu lepas..

Seingat norh, last week adalah minggu audit yg hectic..
This week pun hectic jugak sebab my team down of 2 person... Hmmmmm...guess whattt...

"i like to see smile on your face"
"work is everything but we have life other than this work"...

Heeeeeee......
Boleh imagine dak norh macam mana kat opis...hahaha

Sebenarnya bukanla norh tak senyum langsung.. Entahla kenapa dia buat statement yg mcm tu..nak tergelak pun ada..tersentuh hati pun ada...bos oh bos :))

Maybe disebabkan kami yg dah jarang sangat berjumpa kecuali bila berjumpa dgn dia untuk isu2 yg serius..mcm mana nak senyum kan...

Thank you bos...
esok norh senyum banyak2 eh...surat increement belum keluar lagi ni.. Hihihi


p/s: rasa lama dah tak bercuti2 
:p

4 comments:

Jari Manis said...

Ahahaha nampak sgt byk kerja sampai x sempat nk senyum ye norh. Ok lepas ni sentiasa senyum wlau byk kerja sbb dgn senyuman boleh ilangkan stress dan awek muda gitewww

norh said...

hehehe..sehari je la tahan senyum..semalam stress balik, dah masam muka..hahaha

Sal Bee Yah said...

hehe..kalau senyum selalu bos pun sejuk hati tengok. :p

Tukang Karut said...

increement??????