bahagia atau sebaliknya...senang atau sukar..., hidup adalah untuk dinikmati...

Saturday, May 31, 2014

the first nuffnang cash out.. yayy!!

salam sabtu kawan2 :)

biasa nampak tak sign kat bawah ni?



ni baru first time norh nampak sebab ni adalah first time norh nak cash out..
hehehe
takde la banyak mana pun..
tapi kan syok jugak la bila dapat duit hasil bercerita entah apa cerita ntah kat seriastana blogspot ni..

mesti kawan2 dah banyak kali nampak sign ni kan..
norh eksaited ni nak dapat duit hasil blogging..hihihi
 
since norh nak merajinkan diri blogwalking hari ni, norh ingat nak tolong click gak la kat promo di blog kawan2.. :)


happy weekend friends...
 





9 comments:

eynda said...

Yeayyyy...tahniah!! :-)

Naramas Aman said...

Bagusnya...Tahniah Norh!. Saya tak pernah dapat pun!

norh said...

K eynda n NA : tq...boleh la nak buat belanja mkn..hihi

Jari Manis said...

Nor! Rajin2 lah update bila ada entri baru ramai yg akan singgah dan secara x langsung ramai yg klik so dpt lah income tu :-)

Bestnya! Rezeki tu alhamdulillah dh tahniag

Zilla said...

norh, jom makan besar :D

Tihara said...

alhamdulillah
seronok kan, sikit2 lama2 nanti jadi bukit :)

norh said...

Jm: mudah2an duit cash out ni jd pembakar semangat utk terus update blog..hehehe


Zilla: mai la sg petani, boleh open table ;)

Tihara: alhamdulillah ;)

Tukang Karut said...

xkan senyap gitu je? uloq uloq la sikit...

norh said...

TK: nak huluq seploh ringgit boleh la..hihi