bahagia atau sebaliknya...senang atau sukar..., hidup adalah untuk dinikmati...

Tuesday, June 10, 2014

30 degree celcius

Its 11:30pm...and the smartthermometer showing 30deg celcius...errmmm...dah masuk fasa el nino eh?

Or phone ni tengah panas reflected dari hati tuan dia yg hot kat diri sendiri ni...hot sebab benarkan diri melayan perasaan yg ntah apa2...hope tak berpanjangan utk benda2 yg panas ni...friends

Ni yg rasa nak apply keja kat negara2 yg ada 4 musim...banyak sikit tempoh sejuk kat sana..hihihi

Moga2 el nino cepat2 tinggalkan kita ;)

P/s: tapi kat oversea tak dak cendol kan ;p


5 comments:

Kopiolimauice said...

betul2 panas kan...mlm tadi tido pon tak lena..sedap tu cendol ;p

Uncle said...

Tok Din di landen, pengat dereyan pon ada aihh...

Jari Manis said...

30 degree?..tinggi tu..no wonder lah panas sgt sekarang ni...tak kira siang atau malam panas menyucuk nyucuk..tido mlm berkemban je erk!

Sedapnya cendol mkn time panas2 nih

Cheq Sue said...

Td dgr berita radio..2 tempat cecah 37 darjah. Skrg saya dok cameron pun sejuk ala2 je...
* jangan hot2 norh... meletup kang ☆★

Eda Latiff said...

Kt kl skarang hari hari 32degree over..huhu