bahagia atau sebaliknya...senang atau sukar..., hidup adalah untuk dinikmati...

Monday, June 9, 2014

Follow the flow...

Ikut hati nak update blog pasal umrah...trip europe terpaksa hold sebab lappy tak dibaiki lagi...norh dah sort gambar2 dari trip europe tp ada dlm laptop dan sesungguhya norh amat tidak suka buat kerja 2 kali...so nak skip dulu europe trip...hihihi

Foto2 umrah tak sort lagi dan nak update dari notebook housemate...
Tapiiii....

Ada ja kan alasannya...hehe

Sekarang ni terjebak baca novel...pastu tadi budak2 lab ajak pi main bowling..maka hasrat hanyalah tinggal hasrat...

Main bowling kat amanjaya mall ni tak pernahnya nak score tinggi...sebab lampu kat situ mcm disko...heehehe..alasan lagi...

Whatever the score or who is the winner..nobody bother...just hang in together with colleagues....

And another minggu kecut perut sebab bos kepada bos norh turun plant dan dia adalah seorang yang sangat tegas...zero tolerance??? Errrmmmmm....

Just follow the flow norh :p

10 comments:

Harith Iskandar said...

follow the flow jugak lah ...

Jari Manis said...

I follow u hikkss

CT Humairah said...

haaaip hihihi.. update entry cepat :D

msredcheesecake said...

akk tak penah men bowling...hhee

Kira Sakura said...

Kalau dah takde nood nk update blog tue memang susah nak diterangkan kan hihihi

Sal Bee Yah said...

amboi meriahnya macam disko..sambil bowling boleh cucuk bintang..hihi

Time Traveller said...

Betul tu "hasrat tinggal hasrat" tu memang selalu trjadi bila nak update blog kan huhuhuu.. tau2 dah delay lama tak update :D

http://timetravelafif.blogspot.com/2014/06/royal-belum-part4-chalet-sg-tiang.html

Kopiolimauice said...

ha'a la lampu ala2 disko gitewww mau tak tesasar bola tu ;p

Rai Ourkizuna said...

goodluck with your boss.. hehehe..

Tihara said...

seumur hidup akak tak pernah lagi try main bowling ni :)