bahagia atau sebaliknya...senang atau sukar..., hidup adalah untuk dinikmati...

Sunday, June 1, 2014

KEMBARA EROPAH 8 : FIRA FROM MY LENS :)


di hujung minggu ni, jom layan panorama di fira (ataupun thira), santorini yang telah norh rakamkan :)
biarlah gambar berbicara..layannn...



 oldest wineyards? hmmm

 pekan yang comel.. maybe tak sibuk sebab winter..




 kedai cenderahati..really baru terasa nak study sejarah bila dok kat greece ni..





 dengan penuh semangat kami semua mengharungi kesejukan mendaki bukit, melayani scenery yang cantik2..



 design cafe dan panorama sama naik buatkan masing2 asyik snap sana sini :p

 area lepak/cafe sebenarnya ni.. maybe siang tak de apa..mlm kot baru meriah..









 comel sangat, lepak kat luar dalam cuaca dingin..dah la tak pakai winter jaket..heeee

 macam kucing kat malaysia je kan..




 



smile alwiz :)

8 comments:

rosli said...

Norh,

Best lah your trip...pemandangan mmg cantik

norh said...

En rosli, santorini ni memang sangat worth pergi...relaxing sangat..cumanya kami yg terpaksa rush... Kalau ada peluang, norh pun nakke sini semula..

Sal Bee Yah said...

cantiknya gambar..macam profesional.pakai kamera apa norh?

Tukang Karut said...

selalu tengok dalam movie je...

Pretty Weird said...

Comelnya kucing2 tu... nice view.. seronoknya di tempat orang :)

Uncle said...

amboih...cantik sungguh pemandangan...warna2 sangat menarik...gambar2 yang macam ni banyak boleh diceritakan..

norh said...

SBY: TQ, norh pakai nikon dslr..biasa2 ja gambar tu..hehe


TK: tapi dah jadi kenyataan utk norh..hehehe


PW: best sangat..boleh belajar ragam di tempat asing...


Uncle: norh pun suka colours kat santorini ni..latar putih, tapi disulami bright n pastel colours..cantik olahan..design bangunan cute sangat.. :)

CT Humairah said...

hamboooih haaamboih kucing dua ekoq tu detim.. tingat kat shanghai ada sekoq kucing gebu ni dok tnggu tepi hotel. asal kami keluar aje dia mluru mai. pastu dok main cak cak.. dah la tengah sejuk.. pelok kucing gebus.. alahai bestnya..

Siti Yang Menaip