bahagia atau sebaliknya...senang atau sukar..., hidup adalah untuk dinikmati...

Monday, June 2, 2014

KEMBARA EROPAH 9 : LAGI PANORAMA DI FIRA..& SUNSET DI OIA...





boleh jugak naik cable car..
kami tak sempat la nak naik, kesuntukan masa..


missed da place.. :'(

keunikan santorini,
rumah bertingkat2 yang comel sangat..







ni ja blue dome yang kami dapat..
yg mcm dalam postcard tu kat mana ntah..tak jumpa dan dah penat menapak..


waktu ni, dah menghala balik ke stesen bas..





menghirup cappucino di kala sejuk, mphhhhhh..



bus stop

on the way balik..snap dari atas bas...

bila dah sampai balik oia, berlari-larian kami mengejar sunset..yeahhh

nikmatilah sunset di oia, santorini through seriastana-norh blogspot..hihihhi
















sampai berjumpa lagi......
norh amat berharap norh akan terus rajin update blog ni :p


11 comments:

Cheq Sue said...

Wahhh... cantiknya sunset tu

norh said...

cantik sangat tau!!..tengok live lagi la..hebatnya ciptaan Allah..

Sal Bee Yah said...

comelnya bangunan-bangunan kat sana..macam blok mainan je..hehe

syieda said...

Mudah2an norh rajin update blog.

rosli said...

As sakam Norh,

Cantik pemandangan ni, mesti puas dapat menikmati keindahan ciptaan Allah.

Kawasan perumahannnya pun sangat tersusun

Azra said...

Serius lawa gile tempat ni.. nak pegi nak pegi

Tukang Karut said...

tak gayat ke duk tepi tebing tu?

Jari Manis said...

sunset tu mmg cantik sgt sgt...sgt..

ANIM said...

sunset di santorini..waahhh..
kak dapat tengok sunset di kuching pun terkenang2 sampai sekarang apalagi kalau di sini:((

Time Traveller said...

Cantik speechless abis :D

CT Humairah said...

cantiknyaa... malaysia x ada direct flight ke greece ke ? hahaha.. mesti naik flight lompat2 eh.. huurm waffle n choc =D aaargh.. perfect combo..
hihi dapat pun sunset.. adus cantik..

Siti Yang Menaip