bahagia atau sebaliknya...senang atau sukar..., hidup adalah untuk dinikmati...

Friday, November 7, 2014

KEMBARA EROPAH 19 : PAGI DI PASAR VENICE..

Day 10

04 dec 2013


Jom pi pasar, beli ikan kat Venice...hehehe


.....norh malas nak mengarang, next entry ye update the story kat Venice ni..jom layan view from my lens dulu :))
 

 
































8 comments:

R.a.W | Ramble and Wander said...

Banjir tak malam2 waktu pergi Venice ni?

Ann Ishak said...

the seafood, the sayur, the buah look fresh je kan :)

Kakzakie said...

Venice kalau tak cerita boating dan fresh seafood memang tak sah norh...

Dah part 19 kenapa kakak tak terjumpa parat 1-18? Macam lama tak berblog atau kakak yg tak terjumpa N3 norh.. tengok sidebar baru kakak nampak..

Kakcik Nur said...

Seronoknya dapat melihat tempat orang. Yang dijual di pasar tu ada yang tak pernah kakcik lihat... :)

norh said...

Rnw: tak banjir pun..cuma agak sunyi time winter di mlm hari..

norh said...

Ann: sangat fresh..besar2 pulak tu... :)

norh said...

Kakzakie: venice is sangat lovely..heheh

Mana kak tak perasan...sebulan sekali saja kot sy update blog..kikikiki

norh said...

Kakcik: alhamdulillah kakcik, ada rezki timba pengalaman kat tempat org walau sekejap..
:)