bahagia atau sebaliknya...senang atau sukar..., hidup adalah untuk dinikmati...

Friday, March 27, 2015

KEMBARA EROPAH 22 : PARIS KOTA CINTA - EIFFEL TOWER

Fuuhhhhhhhhhhh!!!!!!!

Lama sangat tak jengah blog...



Ambik mood nak update blog..kot2 virus rajin melekat..hehehe
Layan Eiffel Tower saja dulu naaa... 
Walaupun dah snap berzaman tugu cinta ni  :)




Day 11

05 dec 2013


















It just amazing...
Menghayati perubahan warna tugu yang biasa2 saja di waktu siang ni..tapi bila dah malam, norh terpegun pulak dengan aura Eiffel ni..
Hopefully norh ke sini lagi dengan cinta hati...
(masih mengharap)..


Ok, bye..
Sampai berjumpa lagi... 









































8 comments:

Kopiolimauice said...

waktu malam lgi menyerlah menara besi ni ;)

norh said...

Betul..cantik sangat tower ni waktu malam..terpesona dibuatnya..

Harith Al Harithah said...

rajin sungguh dia berjalan2.kot lerrr nak ajak kite sama hehe

norh said...

En harith sibuk dengan client je selalu..mcm mana nak ajak ;p
Next trip jom :)

Uncle said...

Uncle sampai disini tahun 95 masa cuti spring. Kami naik tgv dari Lausanne ke Paris..sangat cantik tetapi oleh kerana masa tu cuti spring, queue punyalah panjang.....Uncle cuma menikmati dari bawah!

norh said...

Tu la uncle..queue punya panjang..kami dah letih tambah kesejukan..tak larat nak beratuq sama..
Syok no jadi uncle..dah punya pengalaman kat serata dunia...norh jeles ni..mcm nak tukaq profesion pulak..

Jari Manis said...

5 dec 2013?..ahaahah...same to me..trip nov 2014 until now x habis update lagi huuhu

norh said...

Mcm nak ja ada mesin kita cakap pastu terus masuk jd entri..hahaha