bahagia atau sebaliknya...senang atau sukar..., hidup adalah untuk dinikmati...

Sunday, March 29, 2015

Tersampuk dek hantu.....

.....travel!!!

:p


ada tak sesiapa selepas balik travel, asyik termimpi2 saja situasi ketika travel?

norh setiap hari bermimpi selama 2 minggu ni, lepas balik dari jepun..
mimpi macam2 lah..
petanda apakah ini?
perlukah bertukar kerjaya? hahahaha
hmmmmmm...

antara part yang paling best sewaktu trip ke kansai baru2 ni; tiba2 kengkawan whatsapp kami dapat performance bonus, antara yang tertinggi pulak tu dari yang sebelum ni...

tiba-tiba tau! 
sangat tak terduga di saat tengah feeling kat osaka..
boleh bayangkan tak perasaan tu macam mana?

gembira tak terkata :))

ok, masa untuk study next trip..hehehehe








p/s: tengah pilih2 gambar nak update blog ni..sebelum tu kena habiskan europe punya entri sebelum start trip jepun...buat kerja biar sampai habis..ye dak..

Friday, March 27, 2015

KEMBARA EROPAH 22 : PARIS KOTA CINTA - EIFFEL TOWER

Fuuhhhhhhhhhhh!!!!!!!

Lama sangat tak jengah blog...



Ambik mood nak update blog..kot2 virus rajin melekat..hehehe
Layan Eiffel Tower saja dulu naaa... 
Walaupun dah snap berzaman tugu cinta ni  :)




Day 11

05 dec 2013


















It just amazing...
Menghayati perubahan warna tugu yang biasa2 saja di waktu siang ni..tapi bila dah malam, norh terpegun pulak dengan aura Eiffel ni..
Hopefully norh ke sini lagi dengan cinta hati...
(masih mengharap)..


Ok, bye..
Sampai berjumpa lagi...