bahagia atau sebaliknya...senang atau sukar..., hidup adalah untuk dinikmati...

Tuesday, May 17, 2011

luv u

tiap hari adalah hari untuk mak... :)

last month potong kek birthday, tak upload lagi, gambar ada dlm kamera adik..yang ni waktu hari ibu sedunia hari tu.. :)

tiramisu untuk mak..aku tak pandai buat kek (yg lebih benar, tak pandai masak); aku mampu beli ja..

mak dapat bunga jugak..



Kasihnya ibu membawa ke syurga...
Sayang emak :)

18 comments:

Insan Marhaen said...

Maaflah sebab IM tersenyum bila tengok gambar mak tengah potong kek.

Entah macam manalah agak kalau mak IM potong kek.

IM cuma peluk dan cium tangan mak sambil beri ucapan. IM tau mak IM, bukan budaya dia potong kek!

Nasriq said...

hoho... aku tak terucap pun...

Ann Huda (Ate) said...

Suka tengok mak Norh.

ainnoraini said...

sihat lagi ye ibu norh..
semoga dipanjangkan usia dan diberkati oleh allah...

Yati said...

Sedapnya tiramisu. Mesti ibu Norh suka.
Saya hanya sempat wish di telefon. :)

sha a.s said...

cantik kek n bunga tu... :)

gedek! said...

Kamu tak ikot muka mak pon?

Ikot muka ayah, eh?

Kakzakie said...

Beruntung norh ada ibu yg masihb oleh dipeluk-cium....

norh said...

*IM

dulu2 pun kami tak pernah buat macam ni..tapi bila tengok mak gembira dapat bunga dgn kek, apa salahnya kan raikan dia sementara masih ada hayat :)

norh said...

*Nasriq

takpe..kamu ada cara tersendiri kan..he he

norh said...

*kak Ann

terima kasih..doakan dia sentiasa sihat ye..

norh said...

*Ain

terima kasih..harap2nya macam tu lah..sentiasa sihat dan bahagia..

norh said...

*Yati

orang2 tua, biasalah..takleh makan banyak sangat..mak cuma suka cucu dia berebut kek..he he

norh said...

*sha

he he..tunggu org hadiahkan bunga dan kek utk saya.. :p

norh said...

*gedek!

uncle cakap macam tu sebab mak saya lebih cantik kan? he he

norh said...

*kak zakie

yup..sementara masih ada mak ni, sedaya upaya nak tunaikan hajat dia..

Erani Zuhran Mohd Nor said...

kasih ibu sampai ke syurga...tapi kita jer tak tau sampai ke tak ke syurga tuh... jadi sementara ada mak.. bahagiakanlah dia.. macam kak era ni mak pun tak da dah..

norh said...

*Kak Era

doa2kanlah kita mudah masuk syurga.. kak era sekarang, syurga ada pada Dat.. :)