Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ad

Sunday, September 30, 2018

#travelmoments #tromso #random






#random
  
Mengadap lama depan laptop tapi entah apa yang nak ditaip πŸ˜‰ 
Lama menghilang dari dunia blog..lebih kepada melayan kemalasan..hihi 😁
Dapat semangat untuk update blog waktu travel ke kapadokya, turki & tromso, norway baru-baru ni..

Tapi dah tak tau macam mana nak start balik tulis blog...hahaha πŸ˜…..sebab tu start dengan post entri travelmoments saja.. 

Nak menulis ni pun, tak pasti nak buat ayat skema ka nak buat ayat bahasa utara..

Pada norh, rugi jugak tak dokumenkan moment2 travel kat dalam blog..walaupun blog norh ni takdak la detail mana..lebih kepada share gambar ja.. tapi norh sendiri dapat la mengenang balik moment2 sewaktu travel.. almaklumla..berkadaran dengan masa, daya ingatan dah berkuranganπŸ˜›


At least, teman2 sekalian boleh la jamu mata dengan foto-foto captured by norh😊


Banyak travel trip yang norh tak update; trip new zealand, melbourne, bali, vietnam.. Travel ke osaka pun cuma separuh jalan.. Ingat nak berkongsi kenangan umrah jugak tapi tu la.. bila tak buat blog..tak brapa nak ingat dah la 😏


Doakanlah semangat tuan blog tak pudar ditelan kemalasan 😟

#travelmoments #kapadokya

terpesona dengan seni lukis dan warna-warni nya..


 

Wednesday, September 26, 2018

#travelmoments _ kapadokya

Assalamualaikum..😍
mai sini nak sapu sawang 😷
habuk berapa inci dah la haiiiii..
ehh, entah ka dah brapa meter 😡




entah bila kan bertamu lagi πŸ˜‰