bahagia atau sebaliknya...senang atau sukar..., hidup adalah untuk dinikmati...

Tuesday, May 3, 2011

quote of the day

When life gives you a hundred reasons to cry, show life that you have a thousand reasons to smile.


- Unknown




p/s:
mode status: positive
he he he..positif la sangat!..ni autopublish entry..tunggu malam nanti aku update cerita kat opis kalau2 ada puting beliung... :P

8 comments:

Lina Rahim said...

Whoa puting beliung...??? sabar Norh sabar..hehe...

sha a.s said...

dlm ni pn ade puting beliung??? huhuhu

Daddy Ziyyad said...

Betul sangat kata kata quotable quote tu...kita punya byk sebab utk senyum dan bersyukur

Kakzakie said...

Kekadang hanya kerana satu sebab pun kita dah boleh menangis dan banyak benda yg sepatutnya senyum bersyukur tapi lupa.....

Yati said...

Betul, betul. Agak susah untuk senyum bila berduka, nak switch mood tu. Tu yang kena lepas sedih dan nangis dulu, baru leh senyum banyak-banyak. :D

Nasriq said...

tunggu jugak ni apa jadi dengan kambing tu... mati kena sembelih ke?

h4ni3 said...

ada ke puting beliung?
jangan la.. ni kan musim ujan.. hehe

Erani Zuhran Mohd Nor said...

beliung jadi tsunami every 25th of month... tak caya.. wait and see. day 1-20.. enjoy ur life with smile... 25-29...yeah.. u got thousand reason to be angry.. but don't cry yer.