bahagia atau sebaliknya...senang atau sukar..., hidup adalah untuk dinikmati...

Saturday, June 4, 2011

tuntutan

selamat berhujung minggu kawan2 semua...
tuntutan tugas + keperluan diri dan sosial alam nyata membuatkan saya tak sempat nak jalan2 ke blog kawan2...
adakah masa berjalan bertambah cepat sekarang atau saya yang lambat buat keja ni??
hmmmmm...

agenda saat akhir jugak ni; esok mahu berangkat ke ibu negara untuk software validation training.. 3 hari nak serap ilmu baru...

hopefully senang paham dan ilmu ni tak hilang (kalau tak nak ilmu hilang, kena apply kan.. **boss, not this year ok!!**)..

mintak2 highway tak jam esok..mahu memandu dengan hati yang tenang...
tapi malam semalam jam kan! uhuksss....

8 comments:

Nasriq said...

drive pagi... jgn tengahari... jem teruk oooo...

Rozali said...

Assalamualaikum Norh

moga dipermudahkan

Wassalam

gedek! said...

Sebenarnya kamu lambat buat kerja...!

sha a.s said...

selamat selamat :)

bunga said...

insyAllah xjem..haha..

miloais said...

jom lah gader2 minum miloais
hik hik hik

MasZuber said...

hmm dagsyat sungguh highway. saye balik ke batu gajah pun paling laju bleh bawak 90km/j. kereta banyak sungguh!

ratusiput said...

smoga dipermudahkan ye... :)