bahagia atau sebaliknya...senang atau sukar..., hidup adalah untuk dinikmati...

Thursday, October 20, 2011

10 sen

13 comments:

atuk said...

Assalamualaikum Norh

10 sen........!!!!!!!!!!!!
apa nama kuih tu...



Wassalama

Daddy Ziyyad said...

Murahnya? Apam garing ek?

Kena makan RM2.00 baru kenyang..haha

whitecappuccino said...

kuih apa ni??? tak pernah jumpa.

NM02 said...

dorai ape ek????

Eda Latiff said...

kuih apa ni norh??....kuih tokyo ke?

Zilla said...

wahh my fav ne hehe tapi tak tau apa nama kuih ne.aritu ada jumpa hatyai tapi tak beli pun, was2 heheh.

eMMe said...

norh! ni yg stress tgk nye ni, pemende tu, leh makan ke? hehehee~

Fara said...

Ctklah kuih tu. Murah g. Cool!

miloais said...

apa tu beb????

comel2 le plak nampaknya tu!

h4ni3 said...

saya beli masa kat bangkok aritu
bawak balik, takde orang nak makan.. huhu

MULAN said...

10 sen...??? ada lagi kueh 10 sen... looks sedap sangat tu kalerful..

eynda said...

Comel2 je kuih tu..tak pernah jumpa pun...

Tukang Karut said...

10 sen? owh... apakah...