bahagia atau sebaliknya...senang atau sukar..., hidup adalah untuk dinikmati...

Wednesday, August 22, 2012

raya keempat

Terasa nak pause hari ni...

Sebab esok dah kena kerja..hu hu hu

Dalam kepala dah terbayang2 to do list.. ;p

Sangat tak best kan teringat pasal keja waktu musim raya ni..

Baik pikir pasal makan ;)

Lemang ketupat rendang dah abih,

Kuih raya banyak lagi...

Kalau tetamu mai hari ni, jamu dengan kuih raya je la nampaknya..

Semalam, sampai ke malam la jugak sedara mara berkunjung..

Tugas aku seperti biasa; orange lady..he he

Hari ni yang confirm aktiviti aku adalah menghadap tv sambil mengunyah2 la jawabnya..


;) selamat beraya lagi...


Published with Blogger-droid v2.0.4

6 comments:

Zilla said...

selamat hari raya, norh.maaf zahir dan batin..

*selamat kembali bertugas hehehe

norh said...

Salam aidilfitri zilla..
Μaaf zahir batin..
Syawal ni tak merantau ke? He he

Zilla said...

hahaha tak sangguplah rasanya norh..

norh said...

Jeles tau tengok awak laju ja bergerak sana sini.. He he.. Pastu laju gak update blog... Mcm mana ye nak kekalkan spirit tu?

Zilla said...

hahaha..takde petualah norh..semuanya ikut kepala aje ne..kalau mood ok, lajulah saya update blog tu tapi kalau dah dtg penyakit M, tak dapeklah nak nolong hehhee

norh said...

Lepas ni ke mana pulak? ;)