bahagia atau sebaliknya...senang atau sukar..., hidup adalah untuk dinikmati...

Monday, October 1, 2012

Phuket VI : James Bond Island





sila jangan confuse ye.. aku bukan ke phuket untuk kedua kalinya tapi entry ni adalah  sambungan kisah phuket yang aku pi masa dec tahun lepas..he he

sila klik kat cerita phuket sebelum ni  kalau nak tau kisah yang sebelum ni..aku pun dah tak berapa nak ingat kisah aku kat phuket ni.. tapi terasa nak menggigih gak menamatkan apa yang aku dah start, walaupun ambik masa berkurun..hu hu hu
malam sebelumnya abg ipaq aku dok cerita nak pi island hoping..aku dok terbayang pi pakej phi phi island or 4 island..macam yang aku pi waktu aku pi krabi hari tu..rupanya dak..

ini pakej james bond island and pakej panyee island..

kami naik dari jeti ni..sorry dah terlupa pulak nama jeti ni..
mula2 kami dibawa melawat james bond island..
boleh la tengok depa dak berkenu..keliling pulau and gua..
memancing pun ada..
let picture tell u the story eh.. ;p



















9 comments:

Lily Riani said...

always wanted to visit this part of Thailand. OK, will put into my bucket list.

Tukang Karut said...

bila la dapat aku gi sini...

insan marhaen said...

teringat kampung IM pun ada gua kalau pun tak sehebat ini.

NM02 said...

wow!!!

tunggu qays besar mmg kompem akan sampai sini jugak. insyaAllah

Daddy Ziyyad said...

bot tu siap berbunga reben bagai...pengantin naik ke? ;P

norh said...

*lily

ingatkan ni tempat mainan kamu je..he he


*TK

tunggu baby keluar dulu eh.. ;)


*IM

gua kat Malaysia pun best gak..tapi belakang rumah sy cuma ada pantai ja.. tu pun dulu2..la ni dah jadi pokok api2..


*NMO2

pegi dengan family sure best kan..


*DZ

org thai ni kreatif bab2 pelancongan ni :)

LYAfrina said...

wah..sgt cantik la..mendamaikan je nampak..

xpe..walaupon lmbat..asalakn leh abadikan kat sini..utk kngan kan..

eMMe said...

sungguh mengujakan la Norh!
syok la jenjalan kat Phuket, suke tgk pemandangan... lain kan dari Malaysia, Phuket ada tarikan nya yg tersendiri....

Leez M. Saaid said...


Biarlah gambar berbicara hehehe.
Nice pic.