bahagia atau sebaliknya...senang atau sukar..., hidup adalah untuk dinikmati...

Friday, March 22, 2013

notahidup#2

# heading to thailand (detox otak)..yayy
# seperti biasa, sehari sebelum bercuti, sibuk yang teramat..
# for the first time, norh tak jumpa bos sebelum norh on leave 3 hari, sampai selasa..dah minta cuti sebulan yang lalu ;p
# masih belum berjaya control stress kat ofis..to learn further..
# stop program diet sat tapi tetap control gak makan..cuma dah mkn carbs..balik bercuti kena diet balik..nak turunkan lagi 3kg..
# terima kasih pada yang tetap berkunjung ke blog ni ya.. ;)

Published with Blogger-droid v2.0.6

12 comments:

Erani Zuhran Mohd Nor said...

# masih belum berjaya control stress kat ofis..to learn further..
(yeah..me too)
# stop program diet sat tapi tetap control gak makan (x pernah control diet...lg stress)
# for the first time, norh tak jumpa bos sebelum norh on leave 3 hari (jumpa bila dia bagi surat increment/bonus jer...jumpa nanti lagi tambah keja lak..stress lagi)

anyway, enjoy ur holiday

faraherda.razalan said...

Klu msk blog ni, mst ade entri g coti2. Wahhhh! Cemburu diriku okeh...hahahahah! Walau apapun, happy holiday. Jgn lupe, travelog anda ya? Heheheheh!

whitecappuccino said...

happy cuti2 norh! hopefully stress level menurun.

MasZuber said...

cheer upppp :-)

makcik tempe said...

jeles, di pergi bercuti

jarimanis said...

Gi bercuti je leh ilang stress :-)
Epi pliday yerr kat Thailand :-)

Orga said...

takpa norh, di thailand banyak tempat untuk massage, boleh release tension nanti...

insan marhaen said...

sama-sama kasih. janji ada update. itu tahap laing minima seorang bloggerian..

ANIM said...

wah norh...hang bersawadeekap ya..

Deena Yahya said...

bestnya norh ke thailand..blh makan sepuanya kat sana...salam perkenalan ye..

nonie_afnie said...

Happy Holiday norh..dapat reduce ur stress sket..Time bercuti jangan ingat keje kat pejabat yang berlambak2 n tak kan habis tu..

gadisBunga™ said...

awak...dah balik ke belummm...??? :D