bahagia atau sebaliknya...senang atau sukar..., hidup adalah untuk dinikmati...

Wednesday, November 6, 2013

Heritage Gallery Singapore

Lepas cruise, kami gerak ke tempat parking..on the way ke bangunan parlimen tu, sebelah kiri ada bangunan colourful, balai polis lama yang dah dijadikan MITA Heritage Corner.. ada beberapa hasil seni yang dipamer kat sini.. 



tak pernah naik lagi..maybe boleh try kat KL dulu dak..he he








Jalan lagi dan jumpa Civil Defence Heritage Gallery.. Muzium pun nak masukkan dalam entry eh.. tapi lawa la muzium bomba depa.. kat Malaysia ada macam ni dak..tolong habaq kat norh kalau ada..boleh pi jalan2..

teruskan berjalan dan akan jumpa muzium bomba ni..


antik sangat..zaman dahulu kala punya peralatan..






















k, bye Singapore..

5 comments:

Jari Manis said...

bye singapore?..lepas tu ke mana pulak :-)

MulutPayau said...

Wahhh..seronoknya...

Time Traveller said...

Seronok ke sana sini... berapa hari di singapore tu? :D

Mak Wardah said...

Lama tak singgah bestnya jalan2. Tkasih share dgn kami

makchaq said...

Macam kat eropah pulak... Singapore ni nampak cantik pulak dari Malaysia