bahagia atau sebaliknya...senang atau sukar..., hidup adalah untuk dinikmati...

Saturday, August 2, 2014

Pasca raya

#teh tarik
#selsema
#panggung sabtu - diwale dulhania le jayenge..
#reunion abg buat kat rumah mak...layan nasi kenduri..sate..nasi impit..laksa..bubur..popiah..bihun goreng..
#mood cuti lagi walaupun semalam dah masuk kerja...
#dalam proses nak kembalikan mood blogging...layankan ja la update yang ntah apa2 ni..hahaha

6 comments:

CT Humairah said...

huuurm.. kat sini pun demam da 1 family..

norh said...

Demam raya..huhhhuhu

insan marhaen said...

IM memang penggemar teh tarik. Tapi selalunya beli jenis Ali tea.

Beli kat kedai rasa selalu tak konsisten. nak bancuh sendiri....hee... tak pandai...

norh said...

Im: ni yang org kedai buat utk majlis ni..memang kaw la..hehee

Jari Manis said...

Kira rajin jgk tu update wlau ntsh apa2, Jm ni lagilah malas nk kongsi stori ntah ada org nk baca ke x huhuhu

norh said...

Huishhh jm...jm la antara blogger yg norh kagumi..komited betul update blog tiap2 kali ke mana2...selalu pulak tu...hihihi...pastu rajin betul datang sini komen..norh yg segan nak komen kat blog jm..makasih jm rajin singgah sini...