bahagia atau sebaliknya...senang atau sukar..., hidup adalah untuk dinikmati...

Sunday, March 29, 2015

Tersampuk dek hantu.....

.....travel!!!

:p


ada tak sesiapa selepas balik travel, asyik termimpi2 saja situasi ketika travel?

norh setiap hari bermimpi selama 2 minggu ni, lepas balik dari jepun..
mimpi macam2 lah..
petanda apakah ini?
perlukah bertukar kerjaya? hahahaha
hmmmmmm...

antara part yang paling best sewaktu trip ke kansai baru2 ni; tiba2 kengkawan whatsapp kami dapat performance bonus, antara yang tertinggi pulak tu dari yang sebelum ni...

tiba-tiba tau! 
sangat tak terduga di saat tengah feeling kat osaka..
boleh bayangkan tak perasaan tu macam mana?

gembira tak terkata :))

ok, masa untuk study next trip..hehehehe








p/s: tengah pilih2 gambar nak update blog ni..sebelum tu kena habiskan europe punya entri sebelum start trip jepun...buat kerja biar sampai habis..ye dak..

8 comments:

Jari Manis said...

dh ada next trip katanya...jeezz...baru je balik Jepun nk jalan2 lagi huuhu

norh said...

Baru nak study jm..tak tau nak ke mana lagi..hahahha

nak ikut jm boleh?

Kakcik Nur said...

Seronoknya dapat jalan2 ke tempat orang. Kakcik masih lagi terfikir2 nak ke mana...teringin rasanya hendak ke Korea...

Aku Seorang Pengembara said...

Cepat ler hapdet...Yong nak bace......#ngee#

Uncle said...

Waaaahhhh tahniah! Uncle hari tu ada plan nak balik kampung tapi nampak gayanya tak jadilah kot sebab banyak "terkona!" Hari tu ada plan nak balik kampung masa spring...la ni pon dah spring!

Fatin Mraz said...

norh,.. me too!

Kopiolimauice said...

hehhe..tak sia2 mimpi hantu kan? rupa2 nye petanda bagus tu ;)

norh said...

kak cik:
norh pun dok study lagi ni..ramai yg buat entri ke korea..mcm best pulak bila dok baca cerita2 korea ni.. :)


Yong:
maaf la..tahap kerajinan memang lembap la..hihihi..
kesuntukan masa :p


Uncle:
sekali lagi norh jeles..syok tu ada kampung kat sana..hari tu masa pi macam nak tackle jugak mamat2 sana..tapi depa jalan cepat la..tak dan nak ligan..hahahah


fatin:
kannnn...mimpi yang berminggu2..kalau boleh choose nak mimpi berada di mana kan best..heheh


kopio:

kalau la mimpi boleh bertukar jadi kenyataan.. :)