bahagia atau sebaliknya...senang atau sukar..., hidup adalah untuk dinikmati...

Sunday, February 21, 2016

NORH'S ROAD TRIP 2016



ALHAMDULILLAH

:)

Road Trip di New Zealand dan Australia dipermudahkan...


suatu scenery di New Zealand..

SubhanAllah

walaupun cuma snap dari dalam kereta yang cerminnya berhabuk dan tiada suntingan gambar dilakukan (kecuali resize)




Great Ocean Road, Melbourne




Road Trip norh yang pertama di luar negara...
Banyak pengajaran yang norh lalui...
Will never regret of whatever happenned..
Akan dikongsi yang mana2 patut..



7 comments:

Jari Manis said...

Norh!!! dalam dendiam dah jejak kaki ke 2 tempat yang JM idam2 kan..syukur Norh dah sampai...2 tempat ni my dream tu...nanti share eh..

norh said...

hihihihi.. Alhamdulillah.. tu pun tiba2 ja plan last year.. join traveller yg nka buat road trip ke sana..

norh said...

hihihihi.. Alhamdulillah.. tu pun tiba2 ja plan last year.. join traveller yg nka buat road trip ke sana..

norh said...

hihihihi.. Alhamdulillah.. tu pun tiba2 ja plan last year.. join traveller yg nka buat road trip ke sana..

makchaq said...

Tengok gambar pun cantik.. apatah lagi klau tengok sendiri..
Pemandangan baru memang menakjubkan Norh... memang indqh bumi ciptaan Allah..

Pen Biru said...

SALAM...
waduh..lama tak singgah sini..sronoknya.sy baru berangan2 nk g NZ ni..tak smpai2 lagi pun..hehehe

dekdaa said...

Allah.. cantiknya pemandangan di bumi yang sangat luas ni.