bahagia atau sebaliknya...senang atau sukar..., hidup adalah untuk dinikmati...

Wednesday, October 18, 2017

norh travel to new zealand :Bed and Breakfast at Timaru, NZ

Seharian di Melbourne, norh dengan sahabat fly ke Christchurch, New Zealand..untuk suatu roadtrip yang sangat awesome :)

Bermula lah kisah di new zealand...

Dari Christchurch, kami drive ke Timaru..dan first time norh stay di Bed and Breakfast..cozy ja suasana homestay ni..recommended :)

First day kat New Zealand dan bilik yang macam ni, memang jatuh hati betullah dengan new zealand :)










2 comments:

nohas said...

menarik rumah tu..so English style..

norh said...

hihihi..sangat..boleh memasak jugak kat situ..ikut syarat tuan rumah la :)