bahagia atau sebaliknya...senang atau sukar..., hidup adalah untuk dinikmati...

Friday, March 4, 2011

agenda saat akhir

Huwaaaaa....

tetiba bos kata tak mau pi training next week, pastu suruh aku ganti tempat dia...

sempat ke nak request travel claim ni?..

cepat2 isi pastu hantar mintak approval 'orang besar' kat KL.. (tapi buat masa ni, tak confirm lagi approvalnya..dibuatnya dia tak mau sign...hu hu hu)

keta pun ok ke tak eh...macam dah lama tak pi servis ni...

tapi setakat bawa pelan2 ke KL tu, ok je la kot...

dan esok nak pi picnic bt feringgi dengan budak2 lab...hohoho

bilanya nak packing ni?

training 3 hari..

tak tau dok mana lagi..

hu hu hu

jadinya, hari ni, ni aku berlarian menyelesaikan apa yang patut....

internal audit pulak hari ni..

apa lagi,.. tak sempat nak study la untuk training kali ni..

biasanya kalau ada training, aku prefer study dulu topik training tu..nanti kat training room senang nak masuk otak...

dah la topik kali ni topik yang baru bagi aku dan B.E.R.A.T .....

BEHAVIORAL GMP: MINIMIZING HUMAN ERROR.....




berat tak? berat kan??? 


about human, about behavioral....


what say u?







18 comments:

Eda said...

selamat ber'training'....

nak kursus pasal human ni yg berat skit nih..huhu

Insan Marhaen said...

tkasih kerana follow IM. human behaviour susah nak bentuk 100%.

Cik Ina minat Do do Cheng said...

makcik tak paham , apa maksud nya Norh.human makcik tahulah manusia,lagi satu pasal apa?

norh said...

*Eda

yang mana2 kait dengan 'human' adalah berat kan..

norh said...

*Insan Marhaen

sama.. jangan cakap 100%, 50% pun entah ke boleh dibentuk..

norh said...

*kak Ina

tunggu saya balik training nah..InsyaAllah nanti saya share ilmu yang saya dapat..

MasZuber said...

human behaviour,

is a never ending topic to be discussed.

so complicated meh..;)

norh said...

*MasZuber

agreed..
not much one can do for others behaviour..

and when comes into GMP..,
lalala laaa + hu hu hu = me sikit lagi nak ambik psychotropic drug.. :P

DeLancrettLurpak said...

Human behaviour?

Pening weh subject mcm ni.. sebab kalau exam, saya tak pandai nak elaborate, hahahahhaha

Rozali said...

Assalamualaikum Norh

selamat bertraning
moga dipermudahkan dlm semua hal

Wassalam

Uncle said...

aduh...letih otak!

h4ni3 said...

tsskkkk

boringnya topic.. heheh
masa training, boleh bawak laptop tak? :D

Nasriq said...

topik human memang berat... nak2 human cam aku... 73kg...berat tu...

norh said...

*DeLancrettLurpak

kalau tak boleh nak elaborate dalam exam takpe..habih exam tak payah pikir kan..

just imagine dok deal dgn human behavior hari2 (merujuk pada worst case)..hu hu hu..tak sudah-sudah..

norh said...

*Rozali

Waalaimussalam atuk

Amin..terima kasih atuk..semoga ilmu ni ada manfaatnya..

norh said...

*Uncle

ha..tu la kan uncle..
kalau uncle bagi training, mesti tak bosan noh!..semua bab makanan..confirm cerah biji mata..

norh said...

*dr h4ni3

hu hu hu..
rasa mcm nak bukak jugak..tapi takut trainer tu lagi suka tanya soalan kat org yg buka laptop.. :P

norh said...

*Nasriq

ishh..betui3x.. cuba la bagi ringan2 sikit..senang la sikit.. ngeh