bahagia atau sebaliknya...senang atau sukar..., hidup adalah untuk dinikmati...

Friday, April 15, 2011

Alhamdulillah...rezeki lagi

Alhamdulillah...petang tadi, rakan sekerja jamu kami satu department makan spaghetti fusion..sedappppp sangat...

aku cuma sempat ambik gambar makanan masa kat dalam periuk.. sebab lepas ambik gambar ni, aku jadi tukang serve, seperti jamuan2 sebelum ni... waktu makan, dah tak menyempat la nak snap gambar, terus masuk mulut...dok terliur waktu serve tu..he he

 spaghetti halus..first time aku tengok dan makan..

ho ho ho...ini yang paling mahal...sedappppp!!..rasa tomyam...takde jual kat mana2 restoran ok, yg sedap macam ni..

 
kek vanilla
wangi dan sedap..
dah jemu makan kek coklat... 
 
hari ni jugak birthday kak zaini...
Happy Birthday kak zaini
moga2 darah dah tak tinggi melampau2 eh..
 
 
 
 
 
kesimpulan: puas sungguh makan spaghetti hari ni..siap tapau lagi..


p/s: my dear colleague, validation kan kena buat 3 batch.. bila nak run untuk the next second & third batch?   :P

13 comments:

Nasriq said...

wuaaaa... nak kek... nampak cam sedap je kek tu!!!

whitecappuccino said...

tadi birthday anak buah..makan kek,steamboat,mee kari,roti jala...:)

gedek! said...

spaghetti rasa tomyam...?

Biar betol?

DeLancrettLurpak said...

angle hair kot nama pasta itu.. dia halus tapi tak la sampai sehalus mee hoon, betoi dak?

rasa tomyam tu yg bikin mahal kann? anyway, kawan awak guna ayam ke daging?

norh said...

*Nasriq

bukan setakat nampak sedap, rasa pun sedap..

Erani Zuhran Mohd Nor said...

bestnya ada jamuan lagi...

norh said...

*Whitecappucino

ohhh, sedapnya mee kari..

norh said...

*gedek!

betul uncle...marbeles... :))

norh said...

*DelancrettLurpak

ye ke?
hmmm, ntah ada ke tak dekat restoran2 pun tak tau la..setakat ni tak pernah jumpa lagi spaghetti rasa tomyam..

norh said...

*kak Era

makan, makan dan makan..yang org jamu memang sedap..he he

Shafa said...

spaghetti halus tu namanya angel hair... mmg halus jer kan? fa mmg simpan stok angle hair kat rumah. lebih prefer daripada mkn spaghetti biasa tue..

norh said...

lepas ni boleh masak guna angle hair la..yg biasa tu mcm susah sikit nak kunyah..lambat..he he he

Cik Ina minat Do do Cheng said...

baik hati kawan tu, jamu kawan lain makan , sebab birthday dia.murah rezeki dia.